Коментари - CES 2017: Геймърски лаптоп за 9999 евро | IT.dir.bg
назад

CES 2017: Геймърски лаптоп за 9999 евро

По време на изложението CES 2017 в Лас Вегас Acer представи ултра мощен геймърски лаптоп с извит екран и с цена от 9999 евро.

Обратно в новината

Коментари - CES 2017: Геймърски лаптоп за 9999 евро | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охлаждането му е с течен азот. Има и система когато сте на път, например цъкате игрички на летището, метанът от пръднята ви да се втечнява и използва за охлаждане. Ако охлаждането не достига поради голямата изчислителна мошност на последните игри, лаптопа се включва към терминалите в кенефите за да се ползва пръднята на всички пърдящи на летището. По този начин лаптопа е екологичен, защото не влияе отрицателно на парникович ефект, което пък е основателна причина цената да достига 10 000 евро.

Смях се от сърце, :-).

Затвърждава се правилото, че геймърите са доста тъпи парчета.

Големи компютърджии се събрали в тоя форум и никой не зададе правилния въпрос: "Това може ли да подкара Crysis?" Весела Нова Година на всички с лаптопи за под 1000 лв :)))))))))))))))))

На кой му пука! А също и какво е това!

Е, щом каратеката и патрулката няма да тръгнат, не ми требе :)

Аз си го поръчах,умрете от яд, бедни ми глупаци :^)

и ремарке за акумулаторите?

Що си мислите, че който си го купи ще го върти на батерии? Макар, че "Acer claims 12 hours of battery life"

Извинете, на този лаптоп за игри тетрис може ли да се пусне?

хубаво, че има такива новини. за някои хора 10,000 евро са 2 заплати. хубаво да се види какво е настоящето на българите, все още живеещи в мечтите за комунистическото светло бъдеще. ще умра от смях .. аххаха

за мен са точно толкова, 2 заплати, но не виждам смисъл от подобно чудо. имам 2 лаптоппа леново Т всеки е за по 2000 долара и не ми трябва нещо повече

Ти сигурно не виждаш и смисъл от ракета да си имаш, но на Елон Мъск и на Джеф Безос им трябват. :)

Сега като се замислих... телефонът ми е по-скъп от лаптопа, на който си върша цялата работа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А НАЙ-ЦЕННОТО Е ЧЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРИГОТВИШ ПЪРЖЕНИ ФИЛИЙКИ НА НЕГО :))

Intel NUC6i7KYK Mini PC NUC Kit Е СУПЕР ЗА ВАС В БЪЛГАРИЯ 580 ДОЛАРА + 140 ЗА МОНИТОРЧЕ:)

А АКО НА ИНТЕЛ НЮК-А МУ ЗАКАЧИШ ПРЕЗ THUNDERBOLT 3 ПОРТА ЕДНА GPU NVIDIA TESLA ЗА 3-4000 ДОЛАРА ВЪВ ВЪНШНА КУТИЙКА ЗА 400 ДОЛАРА СИ СТАВА ДОМАШЕН СУПЕР-КОМПЮТЪР :))) И ПАК НЕ Е 9999 ЕВРО ... .... НО ПРОСТИТЕ СЕЛЯНЧЕТА ЕДВА ЛИ ЗНАЯТ КВО Е ТВА НВИДИЯ ТЕСЛА :))

"Е СУПЕР ЗА ВАС В БЪЛГАРИЯ" - ма ти днес си в САЩ така ли? Щото снощи беше в Сунгурларе, та не знам.. Явно шизофренията не прощава на никого и рано или късно почва да крещи като идиот с големи букви и да си вярва, че е в САЩ.

Аз мислех за такава комбинация - безмислено скъпо е. Детройте, тук май здравата се изложи... Теслата не е видео карта :)))))))))))))))))))))))))))) Е, ай да ти простим сигурно си си мислил за Quadro.

Да ти серем на лаптопа.

Дали се е намерил някой Будала да си купи?

За теб будала, за друг джобни стотинки ;) Моят колега има лаптоп по-стар модел над 4000 лири и да ти кажа хич не е будала човекът.

"Лаптопът тежи над 8 килограма, но е напълно способен да ви пренесе в света на виртуалната реалност, елиминирайки необходимостта от ъпгрейд в близките 5 години. " Ете това изби рибата в полет! РЕСПЕКТ към автора на статията, тази година да се готви за награда Хюго!!!

Че то моето десктоп ПС тежи някъде 10кг. На този не му липсва много. ;) Трябват малко тренировки и не става за крехки хора.

Купувам три, единият е за тъщата...

да цъка FB и да си търси любовници на стари години ли?

Па и дефектен - с извит екран.

Ми като не можеш да го навреш като айфоня в задния джоб да го огънеш сам... Хората са помислили и са отзивчиви!

това втори монитор ли е на клавиатурата ?

Оуууу даааа, страхотен и невероятен продукт идващ нейде из заводите бълващи ментаци от страната на ментето! Мак, Сърфейс, Дел и ХП пасти да ядат разбираш Уи .....

Прав си! Добре, че беше Apple да разберем Китай какви ментаци може да сглобява...

Аз продавам стария си лаптоп за 55 555 евро!!!! Acer да го духа с тая евтиния!!!

за 10 000 евро, каквато му е цената, ще си направя стационарен гейм слот, с двойно-по големи възможности с интерактивен стол и каска

кой сериозе геймър ползва лаптоп? маниаците в игрите си стоят вкъщи пред огромен екран, мощни части в огромна кутия, 3Д саунд из затъмнена стая и т.н.т...

богаташчета с идеята да се изфукат! проф.геймъри на турнири си ходят с техните щайги (ако регламента разрешава, обикновено не). А що щайга? Като ти изгори видеокартата, въртиш 5 болта, старата на боклука и ръгаш нова. Няма време за глупости! Тоз лаптоп ако се развали 5 месеца ще обикаля по сервизи.

Тоя лаптоп си е достатъчно мощен. Прочети му спецификацията. Даже бих казал, че цената му не е особено надута с това, с което е набъкан. Става и за работа :)

за Nvidia 10та серия (Pascal) случайно да си чувал? Мобилна GTX1070 или 1080 направо ще издуха старата ти щайга.

Цяла геймърска зала ще отвориш с тия пари... :)

а може и кола да си купиш да ходиш да я отваряш

GTX 1080 може да се намери тук за 1500лв. Две правят 3000лв. Процесора не го знам този модел, но да кажем още 1000лв. РАМ-та да кажем по 200лв на 16GB. Да кажем още 800лв. Твърдият диск 2ТВ 165лв. SSD 512GB да кажем 330лв по 4 някъде 1320лв. Остава хубаво дъно за примерно 250лв. Захранване за 120лв. Някаква кутия. Дотук около 6700-6750лв. за същата конфигурация за десктоп ПС. Разбира се лаптопа има и други неща като монитор, но цената е и в евро. А и като производител и събиращ части, би трябвало да е по-евтино. Като и тук частите са по-скъпи от в Китай и САЩ. Така че примера е за българската действителност. Добър компютър може да се сглоби за 1500лв. Не е нужно всичко на максимум. Само готовите конфигурации са очаквано да са боклук тук, защото пестят от дъна, захранвания, памети и други. Сложат някой i7 на някакво микродъно.

Всеки с нуждите си, човек! :)))))

с десктопа не може да се фулявиш...

"ще си направя стационарен гейм слот" аве кой го интересува какъв СТАЦИОНАРЕН слот ще си направиш? Статията е за ПРЕНОСИМ компютър! А ти ако ще и клизма си прави редовно, даже било полезно. Няма да си купя такъв лаптоп, но аз и Бугати Вейрон няма да си купя скоро, да ги спрат от производство ли?

то и десктопа може да го пренесеш ако ти се наложи, саамо дето не е сгъваем, а този е сгъваем... един мой познат "геймър" си купи предишния модел (щеше да умре от глад ама го купи) и откакто го е гудил на бюрото си не го е мръднал даже със сантиметър.... даже не го и сгъва

кормило с еърбаг

Аз последно като гледах някакви GTX 1080, те бяха големи колкото един лаптоп. Не случайно на кутиите за компютри дават размери за максимална дължина на видеокарти, а онези са и нагоре високи, а на ширина реално 3 слота, независимо от сложените за закачане 2 на повечето - има и с 3. Трябва да са събрали някак частите, че да се побере в един лаптоп. DDR4-2400 RAM не е нещо особено, имаше последно гледано и по 3200MHz. Дъната трябва да са по-специални. В общи линии е странно да има геймърски лаптопи. Някой трябва много да пътува.

...някой много ентусиазиран, за да мъкне 8 кила куфар навсякъде със себе си...

Само на мен ли ми се вижда малко прекалено 3 поредни статии да започват с "CES 2017"?! И в тях някакви продукти, дето даже няма и да ги има в България, не че някой би си ги купил ако ги имаше и не че биха били на същата цена ...

CES е едно от най-значимите технологични изложения. Повечето фирми се възползват да се изфукат какво ново имат или планират. Говорим за стотици презентации едновременно в рамките на 3-4 дни. 90% от всичко което ще се случи в технологичния свят идната година ще бъде обявено тия дни. Тебе не ти ли е интересно? Тоя лаптоп може да няма шанс в България, но примерно бюджетния телефон на Huawei от предната статия със сигурно ще има кой да си го купи у нас. Пишете дир, пишете още от CES 2017. Може би трябваше да сложите специален раздел за CES както преди за олимпиадата или за изборите.

и къде му е проклетата мишка и това животно може ли да издържи и 1 час на батерия ?

Горе в ляво, казва се трекбол и лично на мен ми е удобен за работа за игри също става.

Излъгах те така изглеждаше от снимките:) С мишка е която се намира от другата страна на numpad.