Коментари - Кой е по-богат - Джеф Безос или Бил Гейтс? | IT.dir.bg
назад

Кой е по-богат - Джеф Безос или Бил Гейтс?

Джеф Безос и Бил Гейтс си оспорват титлата най-богат човек на планетата, като за кратък период шефът на Amazon успя да детронира босът на Microsoft.

Обратно в новината

Коментари - Кой е по-богат - Джеф Безос или Бил Гейтс? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам защо се занимават с хората и не ги оставят на мира.Парите са си техни и са си ги изкарали с труд и акъл!!!.Никой няма право да им гледа в паничката.Нека всеки си гледа неговата.

Пише се Не знам!

Аз.

грях е да имаш толкова много пари

Ха ха, пак ми скрихте коментара. ОК, да обясня на читателите може ли? Скриха ми коментара щото казах че ми е през задните части (като внимателно замених една от четирите букви с точка, да не ме обвинят нещо) кой бил по-богат от тия двамата. Мисля че нормалните хора ще се съгласят че моя коментар е бил къде по-смислен от тая "статия". Надявам се че няма да ми изтриете коментара, нали?

Тоя Безос е пълен мръсник, ако се съди по това от какво се оплакват служителите му, докато Бил Гейтс може и всеки да обичаше да го псува навремето заради забиващия Уиндоус98, но винаги е играл честно, революционизира компютрите, и е раздал безвъзмездно за благотворителност повече кинти, отколкото Безос има в момента. Гейтс не си е направил състоянието чрез робско експлоатиране, ами чрез ума си. Само като ги видиш в медиите как общуват и ти става ясно кой е мръсникът и кой е пичът.

Храна вода облекло подслон и здраве са реалните ни нужди. (Може би и качествени взаимоотношения) . Всичко останало е в главата. Какво си мислиш че ти трябва да си богат.

г-н Маслоу го е измислил навремето.

А какво значение има?

Зависи колко е часът.

Стига сте лъгали! Най-богатия в света е един дребен, плешив, бузест хамстер от една голяма, голяма, голяма азиатска кочина!

Разрешете да му кажа името, другарю майор! В България не са на власт комунистите и Белене временно не работи...

Митьо Пищова е най-богат, а тия двамата всяка седмица идват да ми чистят жакузито !

След 10 години Боко ще е по-богат и от двамата. Едно е да печелиш от една фирма, друго е да крадеш от цяла държава. Затова - на работа, роби! Милиарди за Тиквата трябват!

кухи, несъществуващи пари. Срива се борсата и не остава нищо...

Един вид, ти имаш точно толкоз пари, колкото чичо ти Бил Гейтс, това ли искаш да кажеш?

Тия си мерят милиардите... Да идват ония с трилионите :)

Те са в Русия