Коментари - Бил Гейтс: Смартфоните не са за деца | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс: Смартфоните не са за деца

Бил Гейтс разкри, че е забранил на своите деца да ползват смартфони преди навършване на 14 години.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Смартфоните не са за деца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били си е надвилна масрафа и може да се занимава да предвижда бъдещето в глобален мащаб. Безпорно добър бизнесмен (Бафет ги нарича най добрият бизнесман който е срещал). И въпреки това, както е казал великият Пол Грахам "Бил е талантлив човек но и голям късметлия. Благодарение на глупоста на АйБиЕм, Бил и Маикрософт не им се е налагал да вземат и едно трудно решение". Слушах негови интервюта от 90те за да видя до колко е предвидил нещата до наше време - не мога да кажа че бях впечатлен. Да не говорим че проспа смартфоните и интернета.

Мамка му, пак сме прецакани! Къде е намерил тоя Casio за 10 долара?

В БГ са по 30-тина лева.

До всички, които плюят един от революционерите променили света. Първо измислете нещо, дайте повече пари за благородни каузи и тогава мерете аршин с Бил Гейтс, иначе много приличате на предците ни, които до вчера нямаха нямаха /някъде и още нямат/ кенеф на село и които се бършеха с листа като носиха вмирисани потури и цървули. Иначе ако питаме тъпия булгаристанец, от него няма по - умен, по - печен, по - голям рибар, ловец, пияч и любовчия. Напълно нормално за комплексираните, бедни и изостанали общества, на които всички са им виновни, само не и те за хала им. По това хич не се отличаваме от циганите, на които се подиграваме.

Прав си, че трябва да се отнасяме с уважение към хора като Бил Гейтс, но като цяло от коментара ти лъха здрава комплексираност.

Нещо си се объркал за мен моето момченце. Първо прочети няколкото тома на народопсихолога Иван Хаджийски за българския народ, завърши психология като мен и тогава ме коментирай приятелю, тъй като явно не ти е ясно понятието комплекс.

Прав си, можеше фирмичката/студентчето написало ДОС да пробие то ;)

Прав е Уйли, напълно прав. Респект!

... по-точно, права циция...

Бил Гейтс не казва цялата истина. Мобилните телефони, смартфоните и компютрите са средството, чрез което, децата на биомаста се превръщат в още по ограничена, слабоумна и поддаваща се на елементарни манипулации, чрез медиите, биомаса в сравнение с родителите си. И така, до края на света ...

А ти на какво пишеш, ако не е компютър, умнико. Да не би на черна дъска и някой да ти набира текста, а? Явно просто трябва да изс*реш нещо в нета.

Бай Ганьо си

БИЛ ГЕЙТС ИЗСИПА МНООООГО МИЛИАРДИ ЗА БЛАГРОДНИ КАУЗИ - ПРЕДИМНО НАУКА, МЕДИЦИНА И ОБРАЗОВАНИЕ. ОКОЛО ЕДНА ТРЕТА ОТ ПАРИТЕ СИ ДАВА ВСЯКА ГОДИНА. НЕ СИ ПАДА ПО СКЪПИ ДРЕХИ И ЧАСОВНИЦИ, ЩОТО ОТДАВНА МОЖЕ ДА ГИ КУПИ ВСИЧКИТЕ... ЕДИН СМИСЛЕН ЧОВЕК. ТУК ПИШЕТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО...

Истината е, че ако се вложат пари в здравето и благоденствието на хора от най-бедните страни, то резултатите от това ще се усетят далеч извън границите на тези държави", споделя Бил Гейтс. И е напълно прав. Всички се втурвата към Европа - далеч извън границите на държавите им. Пари за лечение и храна не трябва да им се дават, а само за кастрация. Всяка кастрирана беднячка после може да получи и пари за храна и здраве, стига не е раждала повече от 1 дете.

Да, микровълните сваряват мозъка, затова на запад е забранено да се поставят клетки на операторите върху блокове, но вие като по прости и "отглеждани" за месо на свинките тези неща не ги знаете. Те затова са и микровълновите печки да сварят кафето и после да се чудите откъде ви е дошло рачето. Това е демокрацията драги ми прости, да намали популацията на човечеството.

беше само демокрацията, комунягите нямаше да ни излъжат за Чернобил. Дали пък рачето не е от там?

Чичо Били е много прозорлив човек. Преди години спаси Епъл от фалит защото иначе щаха да го скъсат от дела за монопол. Дал е огромни суми за какво ли не, може да си го позволи човека. И не парадира с финансовите си възможности и никога няма да гои направи защото в главата си има акъл, а не силикон. Просот не българин и не му дреме кой какво ще каже, той отдавна се е доказал. Безспорно един от най-добрите мениджъри на нашето време, колкото и да не им харесва на някои хора това. Няма как да изградиш такава корпорация ако си тъп.

ГМО-то е така - не е за хора, затова го продават на нас, а те си имат специализирани биоферми - само за тях.

Че то Бил Гейтс държи 10% от Ейпъл. Майкрософт навремето са ги спасили от фалит и после съжаляваха за това. Но покрай тази операция Бил Гейтс си има процента от Ейпъл. За бедните, по-добре да ги учат как да нямат по множество деца. Това е основната причина за последващи други глобални проблеми, като бедност, недостиг на питийна вода и храна, замърсяване, та дори и войни.

Викаш, канализацията им е добра, просто не може да поеме толкова хора...

Че микрософт и епъл не са конкуренти. Едните бичат софтуер, а другите бълват хардуер.

Apple и Microsoft винаги са били съперници и конкуренти. Открай време.

"Най-богатият човек на планетата и създател на Microsoft не се увлича много по скъпите джаджи". Ето малко инфо за къщата му: "Когато гостите пристигнат те получават микрочип, с който се свързват със сензорната система в къщата. Те въвеждат своите предпочитания за температура и осветление и настройките се менят с придвижването им из къщата. Има опция предпочитаната от тях музика също да ги следва от стая в стая." После ми разправяйте по какво не се увличал. Де не говорим, че къщата му е оценена на 120 млн. долара.

кога му беше на гости?

Това са световно известни факти. Питай Чичо Гугъл.

това, което казва е едната страна на медала, другата е унищожена природа, свръхнаселение, свръхбогати и бедни, нови болести, стари конфликти, трупане на ядрено оръжие, достатъчно да взриви на 100% земята.

Къде пък го видяхте това свърх население? Защо не вземе да разпределите населението равномерно по обитаемата повърхност на Земята, за видим колко е "пренаселено" в действителност?

А БЪЛГАРИТЕ ОТ 80 % ГРАМОТНИ ПАДНАХА НА 20% ГРАМОТНИ ЗА 29 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ :))

Айде пак се посра.

ти си от 80-те % глупако но не преставаш да го доказваш

ами господин Гейтс като са вредни джаджите които ги създадохте вие и Епъл защо ги създадохте?..омразата ви към Епъл и огромна ....подайте си ръка за да спасите света направете го защото молиони хора умират помогнете на медицината .

мм?

между другото гейтс е дал доста за такива неща,докато апълите не съм чул да са дали пари за такова нещо,ама те само купуват и кътат,и ще ги копаят със ръце над земята

не си чувал защото няма :) Едно от правилата на Джобс - "никаква благотворителност", Apple много си го обичат.

Ти пък отде знаеш, че Гейтс е дал, да не би да си му светила?

А вие госпожице Ваня защо купувате създадените от господин Гейтс устройства? Той хубаво ги е създал, а ти що купуваш? Човека говори прости неща, ама вие много сложните хора не можете да ги разберете. Вредни са за малки деца. Но ти прочете че носи евтин часовник и го взе за глупак май!? Ти изобщо знаеш ли кой е Бил Гейтс и колко пари дава за благотворителност? Аман от селски тетки!

Ваня, защо преди да пишете глупости не се информирате? Фондацията на Гейтс дава милиони за науката и медицината.

Един човек крадял овце и раздавал месото на бедните. Питали го защо го прави, а той отвърнал: "Като крада овцете, правя грях, като дам месо на бедните - правя добрина, с която откупвам греха си, а кожите ми остават печалба."