Гигантски телескоп ще излети с балон над Антарктика

С него от NASA възнамеряват да наблюдават раждането на нови звезди

Обратно в новината

Коментари - Гигантски телескоп ще излети с балон над Антарктика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дам, Наса - същата Антарктида, в която Вернер фон Браун води експедиция за събиране на Лунни метеорити (сещайте се защо са им притрябвали точно тогава ;) ), точно година преди старта на комедийния Аполо сериал...

Но иначе одобрявам... Като не можем още никъде да отидем - поне да гледаме и да се учим.

А руските свини не могат нищо да създадат. От времето на Спутник 1 не са мръднали и на йота.

Америка и Европа са водещите космически сили. Индия и Китай - бъдещите. Само Русия си остана един колос с глинени нозе, неспособен на нищо повече от това да ги ползват за товарни мулета.

Къде го чете това, другарче-тролче?

То добре, че беше фон Браун, за да има чии ракети да копира Королев. Иначе щяхте да видите Космос през жопите си.

Самият СССР е наблюдавал полетът на Аполо 11 и са доказали, че "американците БЯХА на Луната". Поинтересувай се от руските източници и се засрами, боклук тролски!

Сигурен съм, че всъщност говориш за НАСА - които цяло десетилетие изобщо не могат да се вдигнат от земята. :) А ако пък ходенето им до Луната беше истинско - тогава направо щяха да са пример за най-чудовищното технологично падение в човешката история... :) Но не е истинско, както всички знаят.

Радвам се, че признаваш, че Америка скоро ще бъде смачкана от Китай. Винаги съм казвал, че първият човек стъил на Луната ще е китаец. Може да са жълти маймуни - но пак по-добре от стражевите кучета на евреите: американската лъжлива измет.

Америка стъпи на Луната, а вие излъгахте за Гагарин. После, когато реши да говори, го разбихте с изтребителя му,

Не съм казал, че ще Америка и Европа ще бъдат смачкани от Китай. Те ще останат водещи сили във ВСИЧКО. Вие, гнилите блядове отдавна сте смачкани във ВСИЧКО.

Хора като Мъск ще превърнат летенето в космоса тривиално. А скапаната Фашия още ще почива на стари и фалшиви лаври. Само копират и крадат от цивилизованият свят и после се кичат с чужди лаври.

Фашия е дива и примитивна държава, която няма място в Цивилизованият свят. Ние българите им дадохме писменост и вяра, варягите ви дадоха държава и име, Европа ви даде цивилизованост (мъничко поне). Сами по себе си блядовете си остават сиви и примитивни получовеци.

Ако ходенето на Аполо до Луната беше истинско -тогава Америка и НАСА щяха да са пример за най-чудовищното технологично падение и регрес в историята на човешката цивилизация! Това е все едно веднага след като Колумб се е върнал от Америка, велика Испания изведнъж да започне да разправя: 1. Няма да ходим повече там. Ебаси скуката. Ще си седим в Кастилия, тук е толкова по-интересно и перспективно. 2. А и нали бихме всички други и стигнахме първи до Новия Свят! Нека те сега да си го завладяват и да печелят - ние си ги бихме в морален аспект. 3. Вижте сега, просто НЕ можем да отидем пак - изгубихме технологията! Чистачката скъсала пергаментите, без да иска. Колумб успя да стигне като по чудо с трите си шушлюпки - но в наши дни е абсурд да се плава с ветроходи и да се зависи от вятъра! Ще почакате първо да изобретим парната машина. Или поне да успеем да направим пак читав ветроход, като онези на Колумб. 4. Да не говорим пък за опасните морски течения! ( радиацията ;) ) Когато Колумб плаваше, те не съществуваха, но сега пак са се завърнали, много по-мощни от преди, и е практически невъзможно човек да оцелее в открито море! 5. И т. н., схващате картинката - поне по-умните от вас... ;) Но Аполо така или иначе никога не са стигали до Луната, както всички знаят. :)

Фашия е дива и примитивна държава, която няма място в Цивилизованият свят. Ние българите им дадохме писменост и вяра, варягите ви дадоха държава и име, Европа ви даде цивилизованост (мъничко поне). Сами по себе си блядовете си остават сиви и примитивни получовеци.

Педерастът путин води Большая Кочина към тотален крах, защото е педераст, парясан от две жени.

Фашия е измислена държава, създадена когато вигингите-варяги започнали да осеменяват и използват киевските славяни за животни.

Каза, каза - келеш. Но очевидно не си с всичкия си. Беги там да спамиш още. Комплексите не прощават.

Щом и до Колумб опря за да си цвъкаш елементарната злобичка... много жалко за теб, нещастник!

По-противни от руснаците са българските им платени тролове-копейкаджии и безплатните им клкьори и пудели.

Момче, ти добре ли си бе???

Хлебарката тръгнала да коментира интелигентния пост...

Дам, а ако не разбираш какво съм казал, явно ти не си съвсем наред... :)

Отдавна следя глупостите, които плещиш в нета и със 100 процента сигурност твърдя, че нещо не си добре с умствения багаж.

На една овца не е дадено повече. Не може всички да сме равни. Иначе кой ще работи.

Когато няма пари започват простотиите.

Който си няма работа коментира тъпите теми пропити с правописни грешки.

Когато свинята гледа и не разбира тя се опитва да окаля всеки и всичко около нея.....пийни си водка ще ти олекне..ако не пий до дъно ..така се прави на любимата ти територия..

Дали Русия е изпратила ровър на Марс ....щото американските са 4 броя за последните 15 години пети Perseverance излита в Неделя , китайците и те ще се пробват да приземят ровър през февруари...дори и арабите изпратиха апарат към Марс ..Към Слънцето има сонда , Нови хоризонти мина покрай сатурн и луните му има и още....само от Кремъл се чува оглушително мълчание .... т.е. едно голямо нищо каквато е и цялата путинова държава

Смях в залата!!!!

Дано им се получи. Ще е успех за целия свят. Както и с Джеймс-Уеб телескопа. Доста спънки имаха, но ще е хубаво да получим нови данни от вселената.