Коментари - Гледането на други очи поражда халюцинации | IT.dir.bg
назад

Гледането на други очи поражда халюцинации

Само 10 минути гледане в други очи са достатъчни, за да се породят халюцинации.

Обратно в новината

Коментари - Гледането на други очи поражда халюцинации | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е! Като гледам женски очи - започвам да халюцинирам и самолетът ми се вдига!

При гледане на очи независимо вашите или на друг човек е като гледане в една точка дълго време с малки разлики. при постоянното гледане очертанията отстрани губят ясния си образ, въображението започва да "рисува" на мястото на "мъглявината", а вашето око заради продължителното взиране и предполагам за щадене на нервите в окото включва на "къси", което означава, че вече контролирате яснотата на образа, а той е мъгляв, така може и да гледате продължително време без да мигате.

Този дето го постна го върнаха в Карлуково.

За това ги гледам в задника, а някои предпочитат в циците. Но винаги им казвайте: "Имаш прекрасни, интересни и т.н. очи"

Какви халюцинации да предизвика видео ,задръстено с реклами.Поне пуснете 40-50 реклами едновременно и преливащи се

Очите са прозорците на душата, Дългото вглеждане в други очи, кара душата да се опомни и се сети, че тялото е само черупка. И това я подтиква да се разграничи от черупката, която временно обладава. Процес наречен десоциация.

Добре че ми го казаха. Досега съм получавал халюцинации без да знам.

Такива видеа има много и сигурно са естествено обясними. Това с белите и черните ивици е ползвано в циркове много отдавна. Иначе подобни видеа има в YouTube при разни търсия - примерно Optical Illusions . Ефекта от продължително гледане е, че като преместиш поглед настрани, това въртене се препредава и на другите образи в реалността, като че гледаш клатеща се вода. Сигурно окото се пригодява към клатенето някак и после разглежд по същия начин и околните образи, докато се нормализира. Най-добре погледнете отворената страница настрани от видеото. Все пак образа е това което е в главата ти. Получава се май от очите преобърнат и в главата се обръща отнова. Образите са представата ни за света, но те са различни за различни животни. Кучетата например виждали черно-бяло. За по-сериозни случаи, погледнете ренгенова снимка. Малко хора си задават въпроса, как е възможна тя? Знае се теоритично, но не може да се свърже с познанието ни за реалност и възприятията ни. Как може уж да си твърда материя, пък нещо да минава през теб. Не случайно дори понятието познание се подлага на съмнение. Все едно то е валидно, според гледната ни точка. Примерно след малко се събуждаш и откриваш, че всичко което си считал за истина, се е оказало сън.

Пил ли си?

Не пия алкохол. Кое не ти хареса? Аз съм виждал поне 30 подобни видея в YouTube. Със сигурност са много повече. Може да поровиш там. Задай си въпроса, защо са там и се правят? Аз просто описах ефекта, който не може да отчетеш. Факт е, че такива видеа съществуват. Дори във филми за супер стари циркове, въртят такива колела с черни и бели ивици. Това как се обръща образа е нещо което може и да откриеш. Всяка събираща светлината лупа след точката на събиране обръща образа. Тегли едни линийки на лист хартийка, които се пресичат и ще видиш, че горната отива отдолу, а долната отгоре. Същото е с лъчите на образа. Това за кучетата го провери в интернет. Това за рентгеновата снимка, всъщност дори ти ми доказваш твърдението. Хората са си изградили желязна вяра в представата за реалност. Дори мобилниото устройство в джоба ти, няма да го промени, въпреки че докато се обаждаш, сигнала минава през главата ти. Тези неща остават като нещо отделно, несвързано с реалността. Хората ги е страх, нещо да не се връзва с представите за нея. За това какво е познание си има нещо като наука, не знам доколко признато. Епистемологията е разклонение на философията, занимаващо се с характера, произхода и обхвата на познанието. Точно разглежда, какво е това познание. Чети в интернет.

Опитваш се да обясниш нещо сериозно на обикновен колхозник!

Най-обичам да се взирам в големи сини очи, особено ако се поклащат!

Гледах го видеото, голяма боза. Нищо не се случи...

На младини толкова съм играл на кой пръв ще мигне, че още ме държи...