Коментари - Гледайте първия филм, направен изцяло от изкуствен интелект (видео) | IT.dir.bg
назад

Гледайте първия филм, направен изцяло от изкуствен интелект (видео)

Артистите в него са Джо Байдън, Владимир Путин, а сценарият е повече от интересен

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Гледайте първия филм, направен изцяло от изкуствен интелект (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледал филма но със сигурност ще за страната на САЩ ЗАЩОТО АI интелект пак се управлява от кравари.ВСИЧКО Е ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ ЗА НАРОДА УТРЕ ЩЕ НИ ИЗДУМКАТ И ЩЕ ОБВИНЯТ ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ ДЖЛНИТЕ КРАВАРИ НЯМАТ ДРУГ ИЗХОТ ОСВЕН С ЛЪЖИ!

Някой такъв и в страческият им дом (белия) изкуфелник та да им каже на нораода им къде отидоха 100млрд от техните данъци!

Забелязахте ли, че Путин говори на фона на българското знаме?! Правете си изводите.

от не толкова далечното бъдеще.разбързали са се.син лъч ако не се получи с войната и цифровите. направо си ви го показват.от вас зависи!

Даже изкуствения интелект е разбрал колко малоумна нация се е изродила от другата страна на Атлантика. Малките деца също могат да сметнат, че 2+2 си е 4 ... И разбира се, изправени пред обща смъртоносна заплаха за унищожение на планетата, започва спор дали Нане или Вуте ще контактува, комуникира, действа и какво ли не още там с извънземните - "Ай си му почукал на вратата, ай съм ти строшил краката." .... "Ти ше ми кажеш ко да прая ... аз и Дзин Пин сме двама, пък ти оставаш един ..." и т.н. И извънземните се хващат за това, което е равно на глава, и казват да се чуе: "Леле, с каква измет сме се срещнали. Не им трябва нападение ... сами ще се избият. Ще изчакаме още 100-на години, макар че са много.

И по-тъпи филми съм гледал дело на естествен "интелект".

Какво пък толкова. Просто навързани снимки и клипчета. В интернет е пълно с програмки за това. Всеки би могъл да го направи

Да си го гледат изкуствените интелекти...

Хехе с налъм вгз, гледали сме го тоя филм

Точно заради подобни пропаганди болните наглосаксонци ще бъдат смазани, със или без извънземни. Боклуците които пият кръвта на планетата от столетия се правят на херовими. Ядрено оръжие са ползвали само тези уроди! Иначе ИИ е сглобил филма по алгоритъм и база данни от човек! Другото интересно е, че по тази тема се говори като конспирация от 20 години, но досега наглостта на наглосаксонските шизофреници не беше вкарвала Русия в този формат.

90% от "филмът" е всъщност сборка от политически клишета, до степен, която дразни. Цялото сай-фай беше в първата и последната минута, останалото беше отражение на днешната международна политика. Тръмп беше смешен, но в същото време силно преекспониран. Байдън е представен като смислено и гладко говорещ, без да се запъва, да мотолеви и забравя за какво говори. Руснаците са злодеите, които предизвикват ядрен апокалипсис, разбира се. Всичко е много пристрастно. Много хляб... пардон, данни има да яде тоя ИИ, докато направи нещо смислено.

Да наистина руснаците са злодеите, убиват 2 космонавта, а отговора на янките е ядрена война....

Изцяло от изкуствен интелект? Точно пък тая тема още от 60-те години се развива.

Този филм следва да ни покаже, че скоро време не трябва вече на нищо да вряваме...фейк новини фейк снимки и видеа...ще цивеем или в пълна заблуда или в тотално отричане, защото няма да знаем на какво да се доверим

може да е за добро, ще знаеш че на фараони вяра не трябва да имаш, чрез пренасищане на пазара ще стане невъзможно да има култ към личността.

тия диип фейкове са нещо много вредно . трябваше да да им слагат някаква аутентикация, защото ще стане така, че и видеозапис няма да важи в съда

Много добро филмче. И толкова... правдиво.

Да, за съжаление. Алгоритъмът е схванал бездънната ни глупост и поквара :(