Коментари - Марк Зукърбърг: Хората трябва да се сплотят | IT.dir.bg
назад

Марк Зукърбърг: Хората трябва да се сплотят

Човечеството трябва да се сплоти, смята създателят на Facebook Марк Зукърбърг.

Обратно в новината

Коментари - Марк Зукърбърг: Хората трябва да се сплотят | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този беше дето типично по "мерикански" - "проеби другарчето си за да забогатеещ". Ха сеги дай насам някое милионче и ша съ сплотяваме, ша знаиш, ма плътно плътно ша се вцепляваме!

Напоследък се пръкнаха некви циркаджии боклуци Мъскове, Бъргове.

Ех, че славни и мъдри булгаристански богатири ръсят бисери в нета, които задължително трябва да се запишат за идните поколения. Само дето тези богатири нищо не са създали, нищо не са измислили, селското не е излязло от тях, и не са мръднали и на йота от външния миризлив кенеф на баба и дядо в потурки от село.

Време е да приема поне един сириец в огромното си имение. Може даже още един в другото си имение на остров Кауаи - вярно че не успях да купя целия остров и да отблъсна цялото местно население там, но опитите продължават :)

Чифутски крадец!Кажи как ограби ортаците си бе!

Дървен философ, казано по нашенски. Ще ни обединява срещу тероризма, бедността и пандемиите. Всичките злини идват от капитала. Но за да оправиш нещата се изисква много повече отколкото за развалянето. А не съм видял евреин да дава пари за нещо, което няма да му донесе повече пари. Значи всичко са празни приказки.

И тоя почна пандемии-мандмии,ще става нещо скоро..!

На тоя като му прчетах идиотските стейтмънти и му пратих 1-2 псувни на ционистки диалект. Нека да знае искреното ми мнение - че ФБ ще опустее с политиката му на редактиране както опустя дир. Като видът малко власт и пари исе самузабравът..... Той щел да ми кае на мене ко да правим и с кого да се сплотявам.....ше се сплотявам с който иска мойта дерибейка, не с който иска зукърбъргченцето му.... И присила даму умре, и да не му де раждат деца, от текива зионисти не бива да има покуление! Щел да ми кае в какво да вервам и какво да правим, и с кого да се сплотявам....аре един зионистки сиктир!

ми пък аз не искам да се сплотявам със тоя и неговите ценности

Ами, не е задължително. Нито фейса, нито Интернета. Това да не ти е всенародна манифестация, че да е задължително? :))

Марк Зукърбърг: Пролетари от всички страни, сплотявайте се... във Фейсбук. Гледайте реклами, лайквайте, шервайте и т.н., че дядо ви Зуки иска да бие дадо ви Бил по милиарди.

Бил, добре, но както правилно си усетил ще иска да надмине и сънародника си Маркс

Поредната словесна чекия. Дир, как може да подценявате толкова много читателите си? Поне в този отдел подържайте някакво прилично ниво, ако можете.