Коментари - Учени: Южна Азия става необитаема до 2100 г. | IT.dir.bg
назад

Учени: Южна Азия става необитаема до 2100 г.

Екстремната жега, дължаща се на затоплянето на климата, може до края на века да направи необитаема Южна Азия, където живее една пета от населението на Земята.

Обратно в новината

Коментари - Учени: Южна Азия става необитаема до 2100 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би дотогава азиатците ще се научат да ползват презервативи и да съобразят бройката си с наличните непустинни площи?

E чи кой му дреме кво ша бъде след 80 год. ве - работата е сеа да има ко да са яде и да са помпа

Нищо. Росссия - страна огромная, ще има място за всички китайци и китайчета.

С тия темпове до 2100 година цялата Земя май ще стане необитаема.

"Южна Азия" ->показват снимка на Африка браво Дир.бг 11/10

всичко е заради безконтролното размножаване в тези области -от там и увеличената консумация на природни ресурси и затоплянето

ДО 2100 БЕЛИТЕ В САЩ ЩЕ СА 15% :))) ... А В РОМАЛИЯ НА ВЛАСТ ЩЕ Е СИМЕОН-ХАСАН СЕКСИ КОБУРГОТА 3-ТИ - ЦАР НА РОМИТЕ :)))

През путака ми е.След 100 години ще си живея спокойно на Марс,с ....... модератора :)

Дъра-дъра, над 5 дневните прогнози за времето са такива дето всеки може да ги съчини те за век напред прогнозират. Аз виждам ледников период да се задава, не затопляне. Толкова дълга и студена зима като последната не помня, птиците в района (дето ги ловувам с фотоапарат) намаляха няколко пъти щото не можаха да преживеят зимата. Нищо не знаят.

Все лятото с такива статии. Зимата защо не публикуват нещо свързано с глобалното затопляне. Такива лета си е имало винаги, както и зими. Нивата на въглероден диоксид са си постоянни.

Е кажете тогава на оня бастун дето Ви е президент де. Не пазете тайна ...

Да мрат. И без това Земята е пренаселена , така че дано цяла Азия се затрие. Там са само подчовеци и без това с изключение на Япония и Корея.

Къде точно е пренаселена Земята?

Няма да измрат...при нас ще дойдат. По-скоро при внуците ни.

Добре че е "симулацията" иначе как да стреснат китайците и индийците.

Защо на снимката е Африка ?

Като погледнеш най-горе -РЕДАКТОР СТОЯН ГОГОВ и ще ти стане ясно...

Защото само тя ще остане - всичко около нея гори :)

Хахахха дреме ми

Баба Меркел ги очаква. Сега сяда с Макрон да разписват квотите по държави.

Дали това на снимката е Азия?

Ми да идват насам! Приемаме още бежанци... до безкрайност.

защото се размножават като въшки и тровят планетата с това

Планетата Земя е създадена за човека, а не човека за планетата. Излишно се притеснявате за неща , които не за зависият от вас. Има кой да се грижи за хармонията във вселената. Нашият свят Създател е верен и истинен, знае кое е най-доброто за нас и как да постигне по съвършен начин. Можем да имаме абсолютно доверие в Него. Неговите велики съдби ще бъдат изпълнени така както са замислени още преди сътворението на този свят за радост на живота през вечността.

Да, да, определено. И земята е в центъра на Вселената. И Господ е брадат старец на небето. Вземи прочети малко научни статии, малко се поинтесувай от теорията на дедо Дарвин. Нищо не сме ние освен животни с твърде голям мозъчен капацитет, който ни позволява да търсим причинно-следствени връзки например. Те обаче невинаги са вярни, както ти си открил че ние видиш ли сме единствената цел на вселената и тя всичко възможно ще направи за да ни спаси. Напълно си прав че хармонията и законите на физиката надделяват, често обаче не са на наша страна. Глупост е това да не се тревожим за хода на събитията, щото ако хармония се постига по-лесно без нас познай какво ще стане. Прави смислени връзки между наука и религия, не вярвай сляпо нито на едното нито на другото.

До 2 и стотна, могат да се случат къде-къде по-големи простотии!

Дреме ти защото ти липсва сиво вещество.