Глобалното затопляне може да промени външния вид на човека

Учените прогнозират и известно намаляване на размера на тялото и мозъка

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне може да промени външния вид на човека | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, ха, ха

Така е, така е, повече меламин - по-малко мозък.

"Външният на човека...", а вътрешният?!?

Арабите от кога живеят в пустинята? Защо не са джуджета? И защо японците са джуджета? В Африка е с двайсе градуса по топло.

Средна височина на мъжете по държави Афганистан - 168 Аржир - 176 Бахрейн - 165 Bangladesh - 162 Bhutan - 163 Guatemala - 160 Germany - 178 Iceland - 181 Холандия - 184 Швеция - 181 Финландия 181

За израстването на северняците набедиха това че са яли от алуминиеви съдове... тоест викингите са израстнали заради "хранителните" добавки а не заради средата която обитават.

Кой? Кака Сийка от 3тия етаж ли?

тъкмо няма да има расизъм, всички ще сме черни и малоумни

Австралийските аборигени имат структура на кожата която им позволява да не забелязват почти 40 градусовата разлика между дневната и нощна температура, шерпите имат изменения в състава на кръвта им които им помагат да се справят с намаленото количество кислород във въздуха... има и още един куп примери за човешки общности които са се приспособили към средата в която живеят без мозъкът им да се спаружи;) Ама тези примери пречат на рекламата на "Глобалното" затопляне.

Ми да . В България народа вече взехме да мязами на моймуни.

С намаляването на мозъка не съм съгласен. Намалява нещо което го има. Като гледам какво се случва сега, мозъка при човека отдавна е намалял до критичен минимум. в момента този орган се ползва само за изправено ходене и до толкова да не се пикае и сере навсякъде, макар и в това да има доста изключения.