Коментари - Nokia стана на 150 години (видео) | IT.dir.bg
назад

Nokia стана на 150 години (видео)

Финландската компания Nokia отбелязва днес 150 години от основаването си. По този повод компанията разпространи носталгично видео.

Обратно в новината

Коментари - Nokia стана на 150 години (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не ми казвайте ,че на Андроидите ,всичко им е супер,мога да направя разлика в gps на Nokia сравнен с няколко модела телефони с Андроид ,еми Нокията ги бие като мачета у дирек,плюс това Нокията е доста стара 5800,така ,че не ми ги прехваляйте тези Андроиди,щото колкото пъти е изпускана тази нокия ,друг нов телефон на 3 изпускане ще е аут.Отделно че батерията на повечето трудно изкарва 1-2 дни,е за какво ми е ,само да го зареждам като ненормален.

ТЕЛЕФОНИТЕ С АНДРОИД СА НАЙ- МАСОВИ, ЗАЩОТО КАТО ЦЯЛО ИМА И НАЙ- ЕВТИНИ, ДОКАТО УИНДОУС И ЕПЪЛ ТЕЛЕФОНИТЕ СА СКЪПИ, ОСОБЕНО НА ЕПЪЛ И ТО БЕЗ ПОКРИТИЕ ПРИ ТЯХ. СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НОКИЯ ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ НЕ ДОРАЗВИ ПЛАТФОРМИТЕ 40 И СИМБИАН, НАИСТИНА СА МНОГО ПЕРСПЕКТИВНИ ПО МОЕ МНЕНИЕ.

Я пак помисли - дали нокиа не е тази, която продава най-много евтини телефони?

Ми, не става ясно от клипа, какво тчно ще произвеждат вбъдеще, но казват, че технологиите трябва да бъда невидими и на кадъра се вижда облаче. Вероятно ще се насочат към Клауд компютинга и 'интернет на на нещата', щото държали хората да бъдат свързани. Към каквото и да са се насочили ще бъде иновативно, пък и казват, че смарт устройствата били ненужно сложни и затруднявали комуникацията между хората... Ще видим, какво точно имат предвид след време...

neXus

Моделите им с фенер бяха железни, бях доволен от моя навремето. За съжаление, смартфони не умеят да правят и логично мобилното им крило фалира....

Това, че не умеят да правят "умни" телефони (смартфони) ще го оставя без коментар, защото изобщо не е вярно. Няма телефон/смартфон, който да е перфектен, без проблеми. Преди години неслучайно се спрях на Нокия със Симбиан, а бях гледал и ябълковите пръчки както и телефоните с роботска ОС. Сега, със WP 8.1 съм много доволен. Това което ми трябва като приложения го има и работи без никакви проблеми. Не играя игрички за да ми трябва телефон с Android или iOS. П.п. Очаквам минусите да са много, но никой не може да промени реалността. :)

Забравих да спомена. Честит Рожден Ден на Нокия. :)

real_pleasure@

И от мен ЧРД на Нокията. Аз моята 5-годишна N8-ца още я ползвам и определено няма да я сменя скоро. Не зная за високите класове смартфони, но служебния ми Самсунг (среден клас) не може да и стъпи и на малкия пръст...

neXus

Каква реалност? Изглежда си голям мазохист, че си се набил баш на дървения Симбиан, а после на още по-тоягата Джам. Реалността е в тази ОС, който държи 80% от пазара. Удряйте минусите, но това е истинската, обективна реалност. Дървеният джам с менютата "Лабиринт на Минотавъра" и безумното, томаво управление, никой не го иска.

10х Нокиа за все още работещите ми 6100 и 6510. ЧРД и успех! ::Изпратено от моя iOS::

nobody

поне навремето си умеел да избираш телефони. За днешно време - без коментар.

По-скоро навремето си е позволявал да си купи телефон за 800лв (6510), 550лв (6100) и сега 1500+лв за 6-ица. Ами ти, кога ще си позволиш истински телефон?!

Хората имат чувство за хумор,видимо не се оплакват и не смятат,че са се провалили,изводът от филмчето е ясен-каквото и да правиш,го прави добре или както са казвали старите,вече изчезнали, наши дядовци - и семки може да продаваш,но бъди най-добрия семкаджия.ЧРД,Нокиа,все още пазя моята с фенерчето,вечна и слава,тя беше светлина по пътя

Nokia - Борсата не прощава... Казано с други думи - може да са на 150г, но откак се полакомиха да ги надуват на компресора (с борсови пари), пътят е предначертан. Първо нагоре, после надолу. Нещо като наркотици.

Га Нокия е съществувала, Бълхария е била още под турско робство :D . След кратък период на псевдо-свобода, дойде ред на руското робство, което продължава до ден днешен. Кви сме юнаци само, а?

Скапан бо---к .

Да бяхте изгледали поне филмчето, да ви стане ясно, че НОКИА не са само телефони, а също и накъде са се отправили

...а моите са само на по 15-тина години и още си работят идеално!

О да! Имам един от първите им модели! Сипваш с лопатка въглища, затваряш капачето и после с педал развърташ докато се разгорят! Генераторът тръгва, радио-лампите светват и след 10 минути имаш радиовръзка! Всичко се побира в непретенциоано изглеждащ голям куфар и като Агент-00 през Балканската обикалях с него цяла Европа да докладвам за нередности!

Горката Нокия...