Коментари - Камера с изкуствен интелект от Google | IT.dir.bg
назад

Камера с изкуствен интелект от Google

Освен два флагмански смартфона Google показа на голямото си събитие вчера още няколко иновативни устройства, вкл. камерата с изкуствен интелект Google Clip.

Обратно в новината

Коментари - Камера с изкуствен интелект от Google | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости, дори евтина екшън камера има motion mode да снима когато има движение. Единственото "умно" при тази тук е, че "разпознава" лица... Нещо не виждам смисъл, като ще я оставя да снима сама когато има движение, разпознаване за какво ми е? Да снима определени хора? Демек следене? А как пък ще настроиш камерата на лицето му? 250 долара за нищо според мен.

Този изкуствен интелект започна да никне като гъби след дъжд навсякъдето и по всяко време. Много обилна реколта от горски дарове.

За ужас на децата, навремето такива полу-интелигентни устройства бяха съседките от входа...

Така е, при мен преди 30+ години бяха три бабичките, разположени стратегически по една в двата края на улицата и третата в средата. Събираха се многократно всеки ден да обменят информация. Викахме им "Бермудския триъгълник"

"Камерата ще заснеме интересните моменти напълно сама" Какво значи ИНТЕРЕСНИ? За мене е много интересна бутилка ракия. Ама за жената са интесни грима и червилото

Ако някое момченце дава пари на дъщеря ти, и камерата го заснеме, тогава ще разбереш за какво става въпрос.

Всеки разсъждава за другия спрямо своята гледна точка. Но никъде в СтоянГоговщината не прочетох, че ако някой дава на друг пари - значи това е интересно за камерата. Е, ако е еврейска - всичко свързано с пари е интересно за тях...

Е кво ще разбереш, камерата ще снима само парите, щото било интересно за нея. Останалото с ръчната количка може пък да не и е интересно... Ако пък е и вечер, въобще забрави нещо да видиш, тая камера ще е като екшън камерите, на добро осветление много добре, вечер зле.