Коментари - Google ще революционизира мобилния гейминг | IT.dir.bg
назад

Google ще революционизира мобилния гейминг

Google обяви нова инициатива, която може да доведе до истинска революция в мобилния гейминг.

Обратно в новината

Коментари - Google ще революционизира мобилния гейминг | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гуглето може да "револчционизира" само това с което се занимава - събирането на лични данни и стратегически информации; щом се захващат с гейминга начи им требе нещо за данните на геймърите

С тия глупости що пъпчиви дечица и зомбирани индивиди ще ядът шамари и шутаници за дето се навират където не ги искат, не е истина:)

Jurassic не знам кво си, of the dead не знам що си - хубаво, ама нужна ли им е виртуална реалност баш за това.... :)

и ние , наследниците на осама бин ладен , смятаме да се възползваме от тази "революция" ... мдаааа , откриват се нови хоризонти пред нашето реалити ... очаквайте скоро първи епизод с хакнати дронове :)))

ChatGPT

Тва няква нова дума... "революционизира" абе айде дайте да не извиваме думите да звучат по-така! А по темата - никва революция не могат да направят Гугъл!

А ти можеш ли да направиш нещо, дори да не е революция? Или можеш само да плюеш пред компютъра?

Какво може той да направи не променя това, което е казал. Не съм съгласен с него, гугъл са революционизирали търсачките ако и да е само с това, че са били най-чевръсти но го направиха. След това просто наемат хора които искат да бъдат наети а такива хора рядко революционизират каквото и да е наистина, та може и да излезе прав, че нищо няма тепърва да революционизират баш те.

Внимателно с игрите! Пазете си децата!