Коментари - Google формира мега-компания Alphabet (обновена) | IT.dir.bg
назад

Google формира мега-компания Alphabet (обновена)

Google обяви в понеделник, че променя корпоративната си структура и създава нова компания майка, наречена Alphabet, водена от изпълнителния директор Лари Пейдж.

Обратно в новината

Коментари - Google формира мега-компания Alphabet (обновена) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...мислим да я направим по-чиста и по-отговорна..." Че до сега мръсни и неотговорни ли бяхте?! Я извинение публично на всички нам юзъри на gmail, gmaps и на другите юзъри с Android...поне за последното вече не съм ви юзър а ви разкрих отдавна, та за него може и без извинение.

Новите книжници?

А коя ще е компанията татко?

След време май всички ще работят за Гугъл. Което ми намирисва леко на утопия. Не е надобре тая работа, особено когато тези момченца почнат да изперкват..

Данъци, манъци, туй-онуй. Пране-сушене. Такива ми ти работи.

Гугъл струва повече отколкото цялата Русия.

Ако струваше повече от Русия, нито американците нито Хитлер или Наполеон щяха да се мъчат да я покоряват. Както е казал Марк Твен за земята: "вече не я произвеждат". А нефта и златото под земята отделно. Гугъл е един холдинг от търсачка и отдел Борсови Балони. Прахосмукачка за инвеститорски пари.

американците искали да покорят Русия ?! Виж ти, и това кога станало ? Засега САЩ искат Русия да спре да прази зулими около нея. А ''покоряването'' вече са си путински измишльотини - т.е. да обвинява друг в това което той сам прави с комшийте си е най-лесно.

neXus

Май имаш страшен комплекс от Русия, а?

Гугле е създадена от Лари Пейдж и Сергей Брин. А отгатни от какъв произход е Сергей Брин?

ма то успели руснаци колкото искаш има, ама не и в Русия

Аре да видим и ФАЩ кога пак ша са пукне балона ... Както стана преди няколко години...

ми дай да не правим нищо, и само да копаме и продаваме, както в Русия, че да не вземе някои от бизнесите да се окаже балон. Егаси тъпигьоза

Браво, изкара 10 стотинки мурзилке.

Сюндар Пичай е голем пич!

А Жорката Първанов, поне като Вице- няма ли да участвува?

SkyNet

да - високи технологии + стабилни финанси имат малко да догонват буфет по традиции, но и преимущество в изходната сфера опрделено намериха празнотата и я заеха

"..и създава нова компания майка,.." А какво ще стане със старата компания дете? Новата компания ще ползвали натрупаната информация или ще се форматират хардовете с инфо? Уф и аз едни въпроси задавам....

Ами много тъпи, да ти кажа честно :)))

Сега очакваме АППЛЕ ДА СТАНЕ АЛФА ФРУТ или АЙФРУТ.

Ейпъл ще става Ай Сиктир