Коментари - Google показа смартфоните Android One (видео) | IT.dir.bg
назад

Google показа смартфоните Android One (видео)

Компанията Google представи първите смартфони, създадени в рамките на програмата Android One.

Обратно в новината

Коментари - Google показа смартфоните Android One (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом не могат да перат и да готвят не ми ги хвалете,андроиди,иос,баси андроидското поколение....

Смартфоните ли станаха пътеводната светлина на хората, че не слизат от първа страница? Каква пародия на цивилизация.

Ми...то това по параметри като Ай Шитя, само дето си няма приложение за 4к и 990$, няма да се търси!

ЛумНиите се под 1% на свето бели, обаче вероятно всичките са от България и пишат коментари тук. Нищо, че темата не е за ЛумНия.

Па оно и мердЖаните са 1% по свето от сите бангии ама секи сака мердЖан ...

абе на Мерцедес даже и в криза % му се качва, а на Лумията въпреки стотиците форумни писачи за една година процента им падна от 3 на 1. Пълен трошляк! Просто никой не ще Windows и на телефона си..стига му на декстопа ..

те са циганката, която ги хвали, ама жива :)

Аз си давам мнението за Андроид Кит Кат (Алкатела ми) и за Уинфоне 8.1 (Лумиата ми). Нямам Айфон ама съм имал 3джи ес (стар модел е няма как да го сравня със сегашните). Та искам да изразя следното си мое мнение за Андроид и Уинфон (предполагам Андроид Уан от статията ще е по-орязан от на Алкатела ми): Нека да е ясно, че Уинфона МИ е много по-добър от Андроида МИ.

То тва е ясно. Става дума за нискобюджетни играчки за третия свят.

Само като си спомна предишния ми Самсунг със Сандвич ОС и настоящия ми таблет със същата ОС и като ги съпоставя с настоящата ми Лумия и служебния айПад просто си представям как биха изглеждали изброените марки и самия Уан. С една дума си представям "шитня".

само като си представиш настоящата ти Лумия и служебния айПад и излиза само една дума - "шитня"? Разбирам те идеално !

Шитнята е само в главата ти. Нарича се i-Шитня. Собствениците на Лумии не се изразяват така комплексарски като вас, вие просто си личите от километри. Знаеш ли кое истински смешното? Че масовите евтинийки нисък клас са точно с толкова RAM, колкото и iPhone6,6+ и Lumia от нисък и среден клас. А това е най-подценения от важните компоненти.

За тия пари толкова, който е дупе (балъче) си купува Iphone за 1900 лв. от български оператор, при положение, че в САЩ струва 200$ с договор, но това е друга тема. Повечето от вас така или иначе си използват телефона за снимки, мейли и фб и според мен този телефон ще може всичко от изброените без проблем.

Ще бъде пълен провал като телефона на амазон. Освен ако не го продават в третия свят. За бели държави не става.

повече от 100 кинта за телефон не давам, ако и да ходи в кенефа вместо мен и оправя гаджето.

Това ще да е интересно , ако ги направят стабилни и да нямат проблеми ще спечелят доста. Защото в момента човек като си вземе някоя пръчица за 200лв и почва да плюе андройд колко крив бил , еми крив е на тия устройства и не работи като хората. На нексус 4/5 и HTC One , Галакси с3-4-5 всичко върви супер доволно , не цикли не лакира и т.н. Това трябва да постигнат и при евтините устройства и ще разбият пазара ( не че и сега не са го разбили ).

бе то че ще върви, ще върви, ама не очаквай чудеса в производителността. Все едно да качиш windows 8.1 на 700mhz ПЦ с 256 мб РАМ (сигурно има начин) и да очакваш да лети

Безсмислено е подобни новини да се публикуват в България, където такъв смартфон ще струва 450-500 лева.

200-300лв., ако трябва да сме точни. Най-вече щото там са 1.3 млрд население и обемите на продажбите им са доста по-големи..

Съвсем не всички развиващи се страни са по 1.3 млрд. население.

Щом не е iOS не ми го хвали!

Що не си се кръстил iMan?

по-добре iЗомби без iАкъл

Що някой не ми продаде евтино стария си Iphone дето е лош и не става... Ех, мечти, мечти...