Коментари - Google планира TВ инвазия с ”Android TV” | IT.dir.bg
назад

Google планира TВ инвазия с ”Android TV”

Платформата Google TV не успя да постигне особен успех, но компанията не се е отказала да се настани във всекидневната на милиони домакинства с нова стратегия.

Обратно в новината

Коментари - Google планира TВ инвазия с ”Android TV” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пробвах го; накратко - страхотно първоначално впечатление, но бързо се разбра че не става. Доста бъгове и проблеми, не плейва доста формати и не поддържа субтитри освен ако не са стриймнати от сървър... Няма да има скоро шанс.

Ами аз имам таблет Привилег, китайски, работи прекрасно и си има цифрова ТВ.Мога да правя снимки по време на предаването или мога да го запиша.Има си малка антенка и е много чувствителен.Така, че не знам какво измислят.

Битовата електроника става все по контролираща. Защо трябва да ви наблюдават нон стоп всеки сам може да помисли. Тази мода тръгва от демократичните държави. Което е един малък парадокс. Или не е? Вие гледате телевизия, но и телевизора ви гледа, слуша и показва на този скритият за кадър. Изглежда света ще стане един голям биг брадър. Това кухо предаване може да се превърне в действителност и ежедневие за цялото човечество. Мрачна перспектива. Хубавото е, че няма и кой знае какво за гледане.

ще се следи кои програми се гледат повече... местонахождението на дома ви, колко време тв е пуснат, как отреагирате на рекламите(дали превключвате в определения час:) и т.н. не че сега не ви следят с цифровия приемник де:)

това ако е като Play store ще е голяма глупост. То и сега има някакви Movies & Tv и aко искаш да гледаш нещо на дискавъри си плащаш 1.89 на серия поне тук в ЮК Има и безплатни неща за гледане ама са пълен Т*шак и са бъкани с реклами. Каузата е загубена, понеже все по - малко хора гледа ТВ.

Ние зрители или актьори ще играеме в тази сага?

ти май нито едното

Те от епъл докато се наканят за си пуснат i-TV - Андроида им превзе пазара преди още да са стъпили на него ! Явно усилията на ябълките са насочени към новата им i-сграда ... тя е доста по-важна от клиентите ! А някой знае ли дали и i-TV ще е с алуминиев капак ?

Естествено, можеш ли да се съмняваш, ха, ха, ха ... Те и прахосмукачка да направят, пак ще е с алуминиев капак ;-)

Казва се похлупак.

Досегашните опити на Епъл в телевизията са все провали.