Коментари - Първи снимки на новия смартфон на Google | IT.dir.bg
назад

Първи снимки на новия смартфон на Google

В интернет изтекоха снимки на първия смартфон на Google с бранда Pixel.

Обратно в новината

Коментари - Първи снимки на новия смартфон на Google | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

влизате в али баба, и си брандирате: часовници, таблети, смарт тъпотии и изобщо всякакви предмети ще изографисат с вашето си лого... правите си онлайн магазин или продавате в други платформи, и всичко това дори без да имате фирма:) сив сектор, ама си печелите... ще платите мито и доставката, и пак ще сте си на печалба, понеже няма да се набутвате за касов апарат, офис, магазин, счетоводител и т.н. тем подобни простотии... наричам го 'технологично ишлеме' :) китайчетата ще го направят за вас! никои от големите фирми не произвеждат! те бичат на ишлеме! затова китайците дръпнаха мно' напред с материала... с'а разбрахте ли номера на китайката к'ъв бил? внесоха им ноу хау-то - машините... и онез взеха да бълват яко свръхпроизводство за свръхпотребителите к'вито сте вие:) тоя телефон не е на гугъл! на htc си е:) htc ще си 'шие' на ишлеме и хич не му дреме 'щот' ще си бъде пак на печалба хем от неговите си продукти, хем и от будалите кат' гугъл дето решили да брандират при китайците и да се фукат с пореден "техен" продукт... не робувайте на марки, понеже всички части и софт са еднотипни и изобщо е една яка мешаница - сбирщайн тех ишлеме олеле малеле:) за малко долари, много малко долари, повярвайте ми:) а на вас го натрисат продукта за стотиците лв и над хилядарката... всеки може да брандира - т'ва е! дори с малко капиталец!

"htc ще си 'шие' на ишлеме и хич не му дреме 'щот' ще си бъде пак на печалба хем от неговите си продукти, хем и от будалите кат' гугъл дето решили да брандират при китайците и да се фукат с пореден "техен" продукт..." - абе само не разбрахме, да не би да твърдиш, че HTC е китайска фирма ?! Не че и доста други глупости не си написал де ... като например това, че уж има значение в коя промишлена зона е производството на една фирма. А то ще е днес в Китай, утре в Индия, вдругиден Виетнам - където е по-евтинко и може да се замърсява и трови населението на воля.

Мнооого ми прилича на първия ми апълски телефон. И 9 години по-късно Гугъл решили да правят телефон ... Апъл са 9 години напред. Абе какво да обяснявам: Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Прилича на iPhone 6, това ли ти е първия телефон? На колко годинки си?

Да ги бяха дали на ЛГ да ги правят, а не тия смотани тайвански калориферджии! Само заради това не бих го взел!

Не съм фен на софтуерните бутони на Гугъл за home, back и tasks. Заемат част от екрана, на неудобно място са, а и винаги можеш да цъкнеш нещо погреша, щото са близо един до друг. Освен това по този начин частта на смартфона под екрана излежда отвратително празна и нефунционална. Аз затова съм фен на самсунг като цяло (въпреки всичките им недостатъци). Имам и iPhone, но ми е за служебни цели и липсата на back бутон ме влудява, а back-а на всички приложения е горе вляво и без другата ръка (освен ако не си рода на Паганини) не може... Напоследък от Гугъл копират тая функционалност и ми иде да ги сиктердосам и тях. Иначе силен процесор, но...

Поредната пръчка с Андроид.

на мен ми прилича на задник,нали е копие на айфона

давайте с минусите хихихи,виждам че харесвате оригинала на задника

Прилича ми на първия айфон. Иначе ще да е, като последнята шитня на Андроид.

Я няма война на форумни педали - странно.

Открийте 10те разлики.......

Този има G - точка.

- има жак за слушалки - по-добър екран - поддържа microSD - повече RAM - NFC - блутут, който работи с повечето устройства - стандартен USB жак Съжалявам, докарах ги само до 7.

Хайде, ще пробвам пак: - по-евтин - малко по-дебел (да се надяваме по-малко проблеми с огъването) - XL моделът има значително по-голяма батерия (3450mAh vs 1960)

Пак ли са копирали Айфон

Обаче копието е с AndroShit...