Коментари - Google пуска хай-тек лъжица (видео) | IT.dir.bg
назад

Google пуска хай-тек лъжица (видео)

Google разработва лъжица, която преодолява треперенето на ръката.

Обратно в новината

Коментари - Google пуска хай-тек лъжица (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tака е. "Простите хамериканци" измислят такива иновации, а "умният" бай Ганьо се бие по гърдите: "Булгар, булгар" и разправя, колко дебели и тъпи са "хамериканците". Иначе "умника" Ганьо мисли само как да се наяде и как държавата да му даде ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ И СИГУРНОСТ като му осигури работа в някой завод.

Такава лъжица има измислена отдавна и я правят няколко компании - за неуките питайте чичко google! А той барабар Петко с мъжете да не остане по-назад. Иначе похвално, ама що ли се съмнявам, че нещо пак ще следят, пак данни за пациенти и т.н. Просто чичкото сам си ги прави тия съмнения

Слуховите апартчета ги продават по 400 лева и няма нищо иновативно в тях. Човек в нужда е готов на всичко и на това се разчита в тези случаи.

А колко тежи, защо не пишат в новината? Или се набляга само на цената?

Цените не се формират само от човешки загрижености, а и от разходи. Вкл. разходи за изследвания и проектиране. Скоро китайците ще правят подобни сигурно за по $20-$30, без разходите за R&D и с по-евтини компоненти.

Не е зле да приложите и антитремор устройство към бутилката и чашката, но да е по-йефтинко!

Следващото ще е презерватив на Гугъл. Смешници.

Много се надявам, да го използваш до живот, за да предодвратиш своето размножаване. Това е едно от малкото смислени "хай-тек" решения напоследък, а ти казваш, че са смешници. Много ми е интересно какво щеше да кажеш, ако имаше подобно заболяване.

Като оръдието на Т90. Полезно приспособление. Трябва да има такива. Ако може - безплатно да се дават, но няма да стане това никога.

Ам ти бе, ИДИОТЕ, ти какво си направил и на кого си помогнал през явно жалкия си живот ?

Пичове назад сте с материала, чича ви Стиф Джобс вече е инвестирал милиони в разработката на хай тек презерватив. Само че не знам докъде е стигнал с иновациите и дали новото му творение ще има камера с висока резолюция и GPS позициониране, гарантиращо да не би случайно да объркате насочването и също сервоусилвател и жиростабилизация, гарантиращи че няма да се орезилите. При успешно представяне, което се гарантира от фирмата производител, видеоматериал се изпраща безжично директно на страницата ви във фейсбук. Супер е казвам ви, даже може да се задейства дистанционно.