Коментари - Модулният смартфон на Google идва през 2017 г. | IT.dir.bg
назад

Модулният смартфон на Google идва през 2017 г.

Модулният смартфон на Google - Ara ще е на пазара догодина.

Обратно в новината

Коментари - Модулният смартфон на Google идва през 2017 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външният вид е откраднат от екрана на Уиндоус.

Накратко - грозен е. Джобс беше разбрал едно елементарно и доста подценявано качество на продуктите - трябва да са красиви и изпипани в детайлите. Хората харесват такива неща. Това е немалка част от бума на i-джаджите. Това нещо от снимките просто няма да си го купя, независимо колко ще ме убеждават, че е многофункционално. Да не говорим, че още отсега предвиждам драматични проблеми с шината и контакторите на тия модули. Не е домислено хич. Има идея в това, но е толкова нерафинирана, че не знам как изобщо обявиха дори пускането му на пазара. Да, много хора в Гугъл са го разработвали, коментирали, тествали и отстрани изглежда малко несериозно мнение като моето, но мисля, че това нещо няма да има успех.

хората няма кво да ядът, те смарт март нам'коси ми праят...

да ядат асфалт ..

Абсолютно изключвам това да бъде по-евтин вариант от стандартните смартфони, но идеята определено ме кефи. Мисля, че ще си го купя, ако не е твърде скъп.

тва нещо ако го изпуснеш на плочките у колидора ще стане само на квадратчета

грозноватичък ми идва...

Някои се смяха на iPhone че пипането по екрана било неудобно, че твърдата клавиатура била най-якото нещо и т.н. Дали ще излезе по-скъпо? Ами ако 5 години ползваш една и съща база и все още си актуален, може да ти излезе и по-евтино. Може да му правиш ъпгрейдчета с времето а не да изливаш една камара пари за нещо, което след една година не става.

Ал

Пешко, Света не почва и не свършва с Apple. Тъчскийна, а и смартфона са измислени много преди Apple да имат идея да ги правят. Всъщност трябва да благодарят на глупостта и упорството на Нокия, които дълги години не въведоха тъчскрийна, заслепени от собственото си господстващо положение. Но пазара ги наказа...

Да, но все пак кое е важното? Да направиш развоя и да въведеш до пазара, нали? Идеи много. Питай ме за идеи. Но дупце имат малцина, както и аз само малка част от идеите си мога да осъществя. Така че Апъл си остава лидерът днес. А Нокия си остава догонващ, па ако успее.

Виц на деня от дир.бг : "Ние сме бедняците на новото поколение - имаме скъпи смартфони и компютри, с помощта на които можем да влезем в своите интернет банки, за да се убедим, че по сметките си нямаме и стотинка."

Всичко е въпрос на рекламна кампания. Ако добре го изрекламират ще се намерят достатъчно клиенти. Практическата му полза е почти нулева.

Какъв е смисълът на всико това? Ако една нова кола се продава на части излиза поне два пъти по скъпо. Това ли идеята?

... модулен... направо да го кръстят легофон...

Знази трябва ли освен телефона, да си нося и една чантичка с модули, за да си ги сменям когато ми потрябва??? Защото излиза, че вместо едно нещо ще трябва да се носят две неща. Съмнявам се да има много фенове на тази идея. Просото повечето искат с телефона им да има максимално много неща.

Помисли малко и сигурно ще го разбереш.Телефона, като база ще има всички функции на смартфона ти. Ако си примерно на екскурзия ще можеш да си монтираш по-добра камера за по-добри снимки.Ако искаш да си правиш парти на плажа си монтираш по-добри високоговорители и т.н. В крайна сметка най- вероятно ще излиза по-скъпо, поне в началото, но на мен идеята ми харесва

Отивам на ескурзия и по някое време отивам на плаж с приятели да си правим парти. Откъде по дяволите да си взема модула с говорителите, след като съм взел този с камерата???

Трябват му модули за гребенче и самобръсначка.

И пинсета за космите в носа :-))

А до 2017 Гугъл ще ги има ли? Новина от вчера: "Стотици данъчни влязоха в централата на Гугъл във Франция"......

През 2019 Гугъл планира да придобие Франция.

...защото Ислямски Халифат Франция няма да е много скъп по това време.

Работата на данъчните е това да събират парите на тия дето ги печелят, за да ги дават на мигранти, негри, араби, цигани, които да гласуват за политиците, които са ги назначили на работа.