Коментари - Google официално показа новите си смартфони | IT.dir.bg
назад

Google официално показа новите си смартфони

Google представи официално новите смартфони с бранда Pixel, а компанията има амбицията да се конкурира с Apple.

Обратно в новината

Коментари - Google официално показа новите си смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хехех, намерили с кои да се "конкурират"... Вместо да накарат огризките да си говорят сами като наритани палета в ъгъла...

И как точно ще стане?!?!?

Как.. С качество и параметри, които са съвсем съвременно постижими. Как..

Ще цитирам мнението на професионални фотографи относно тестовете и анализите на DxOMark: "Irrelevant" (има речници, вижте си точното значение). Според разни тестове на тия майстори фотоапарати в средния ценови клас имат по-висок резултат от топ модели професионални. Вие си правете изводите. Аз лично прегледах качените снимки и намирам тези на Galaxy S7 и HTC 10 за значително по-точни и добри от на Pixel. Между другото, ползвам iPhone. Да не кажете, че нещо скандирам за Samsung :D (iPhone не участва в конкретния тест на Pixel).

Това, което си написал за фотоапаратите са пълни глупости. Кой знае как са правени тези тестове и при какви условия. Не вярвай на всичко в нета.

Аз нищо не съм писал за фотоапаратите, само споделям DxOMark какви рейтинги слагат :)

Яка работа - не е като Йотафона!

Фен съм на Андроид и Гугъл (голям), но дизайна на това нещо е отвратителен. От една страна е крадено от iPhone 6, от друга си личи, че е HTC и е станала тотална боза. За 'гръбчето" с различни цветове... не ми се говори, там нещата са катастрофа - все едно гледам дизайн от 70-те на миналия век. Бях му се наточил, но сега се отказах. Много е грозен.

аз съм съм фен на ейпъл най вече заради батерията, държи съ сигурност повече но след 4ката чак 6цата си заслужаваше, сега новите не струват (6s и 7), но споделям мнението на колегата по-горе, и този андроид не струва, а цената му е прекалено скъпа за този грозен апарат

Много странно ми изглежда тоя IPhone :D. А да, липсва му бутона.

Голяма грозотия, как пък не се потрудиха малко над дизайна

Е има красиви има и грозни правоъгълници, тва е положението. Колкото повече платиш за него, толкова по-красив става.

Праз голям - честно! Като 90% от телефонитe прекарват живота си в протектор и никой никога не им вижда дизайна! Пък който си няма протектор, обикновено си има и чупен екран, така че дизайнът му едва ли е най-важното за него.

нема лошо сульо и пульо да прави телефони. Само, че няма качество, все боклуци, най-големите им проблеми са в кабелните конектори, жакове. Предполагам затова от ябълката искат да ги махнат.

Те ябълката имат проблеми и с тъч скрийна, а имаха и доста ядове заради загуба на обхват. Най-добре да махнат екрана и GSM модула и да се свършва.

БРЦК

ХТЦ не са сульо и пульо. Верно ,че доста загубиха от пазара си , но все още стават.

HTC били "сульо и пульо"... Акъл море !

Dimi

HTC правят смартфони преди Стив Джобс изобщо да е сънувал за iPhone...

Те хубаво правят, ама как правят? С тия отвратителни решетки като калорифер става огромен като тухла, а с малък дисплей. Специален софтуер - 0. Дизайн - контешки, в стил тъпфон. Цена - надута до небето. LG щяха да се справят много по-добре, щяха да направят най-малкото елегантен /неконтешки дизайн/.

Има-нема, 2.5 - 3 пъти по-скъп от аналогичните телефони на Xiaomi и LETV. Snapdragon-а 821 е 10% по-бърз от 820, а с 820 има 100 модела телефони, които са 4-5 пъти по-евтини от пръчката на Google. Само балъци ще си купят това дърво.

Може според Гугъл да е "...най-добрата камера, поставяна на смартфон...", но това е смехотворно. Oще ма LG G4 имаме камера с 16 MP, f/1.8, 28 mm, laser autofocus, OIS (3-axis).

най-смешни са ми приятелите ми, които хвалят камерата на Г4

Dimi

От една страна е оптиката, но от друга е размера и качеството на сензора... а за това в статията не видях информация

Това задължително ще се пробва... След mi5 с двуядрен SnapDragon 820 искам да видя на какво са способни 821и инженерите на Google...

все тая, точно на каквото беше способен и 819, и ще е 822.

нали..по твоята логика и i386 на 33 mhz прави същото като i7 последно поколение

номер едно !!!

На път са да станат... По цени...