Коментари - Google пуска нова версия на приложението с генеративен изкуствен интелект | IT.dir.bg
назад

Google пуска нова версия на приложението с генеративен изкуствен интелект

Някои от функциите на гласовия асистент ще са достъпни чрез приложението "Джемини"

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Google пуска нова версия на приложението с генеративен изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гугъл" (Google) Верно ли Гугъл е Google?????

Прави ли порно картинки?

Какви са тези идиотски напъни да се превеждат оригиналните брандове и марки от английски на български и после в скоби да се слага името на английски? Смешно е ..

След като ИИ ще се използва за подобни тъпизми, като това да дава инсрукции за смяна на автомобилна гума-явно сме стигнали до момента в който ще има индивиди, които ще търсят помощ от него и за използване на тоалетната хартия!!! Т.е. човечеството успя да се докара до дъното само за едно столетие!!! Мисловната дейност в човешките глави скоро няма да има смисъл, ще е достатъчно да цъкнеш на телефона/таблета/ПЦ-то команда на някой от 1010-те вида ИИ и ще чакаш инструкции. Може би скоро ще се чака за команда за дишане, пиене на вода.........Човечеството се закопава и самоунищожава в тъпанарското си упорство и желание да НЕ мисли!! Много е лесно някой попикан ИИ да мисли вместо вас!!

Списвачката да не ми цъка минуси "Гугъл" (Google) обяви, че пуска нова версия на приложението си с генеративен изкуствен интелект за смартфон "Бард" (Bard), което вече ще се нарича "Джемини" (Gemini) и най-модерния си интерфейс към днешна дата Ultra 1.0, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Това ново приложение, което ще може да се сваля на "Андроид" (Android) и ще се използва от приложението "Гугъл" на айОуЕс - iOS ("Епъл" - Apple) Малоумни сте бе!!!!

Прави, ама теб те няма в картинката.