Коментари - Google създаде "хипер политически коректен" изкуствен интелект, който не генерира бели хора | IT.dir.bg

Коментари - Google създаде "хипер политически коректен" изкуствен интелект, който не генерира бели хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това сега не е ли расизъм срещу белите пък. Няма пълно щастие.

Какво недоволствате от свободния и цивилизован свят?

В днешно време ако искаш да продадеш нещо му слагаш едно „изкуствен интелект“ и продаваш. Нещо като „био" кебапче или "изкуствен интелект" кепбапче. Едно време имаше математици и гениални учени, днешно време има джендъри фашисти които са най-големите расисти!

Ами това казва кибернетичната логика, когато я захраниш с базирани на политкоректност аксиоматични изходни точки. Логиката не е сбъркана, сбъркана е изходната информация, т.е. ценностната система на създателите й.

Старши директорът явно набляга на филмчетата за възрастни с политкоректни мамули, т.е. по-тъмничките и едричките.

Всичките са комуняги от български тип. У раша централизирано, на Запад и отвъд Атлантика в пръснат строй.

Това е обратна дискриминизация.Така че коректно си е да показва хората каквито са а не да ми боядисва лицето защото съм бял.

"Гугъл е създал "хипер политически коректен ИИ" Превод: расист

Хахаха ама изобщо не е проблем бе. Точно това се цели, масово затриване на бялата раса. Планът работи от години и вече е в много напреднал стадий. Само погледнете една Франция, една Германия, в Италия също е пълно само с негри. За един град като Лондон да не говорим. В центъра на Милано като бях ,не смееш да се разходиш като хората от чернилки. Живял съм в Холандия, там е фрашкано с негри. Първия ден ми откраднаха част от парите, които носех в себе си и това в нормален европейски град уж.

Какво, машина ще ми налага морални ценности ли?

До политбюро на ДИР Като забранявате използването на чужди езици в чата, забранете и в статиите!! Вижте как сте написали "Гугъл" и "ИИ" ...........................

аман от програмисти. Не ни стигат политиците ами сега и програмистите да се намесят в темата за цвета на кожата и политическата коректност ми идва малко в повече...

Тука мисля, че авторът на статията не знае какво означава "политическа коректност". В случая не става въпрос за това. Има разлика между употребата на евфемизми за малцинствата (което е всъщност политическата коректност) и включването на малцинства (включително и расови) в разни селекции, като например задъжение в глобални списъци за награди, номинации, системи ... да излизат винаги поне някой черен, азиатец и да речем още някоя раса. Това последното не е политкоректност, това му казват "разнообразие" или "дайвърсити" и наптрапването на малцинствата е всъщност това, а не е назоването им с други имена.

Аз виждам и друг проблем. Какви са тия дискриминации между мъж и жена. Нали се стремим към родител 1 и родител 2 ? Трябва да се генерират само хора с някакви лица, за които не е ясно какви са.

Две новородени не знаят нищо за света. После получават знания, възгледи и мироглед от смейството и средата, в която израстват. Същото е с изкуствения интелект. Първоначално само софтуер, който трупа информация, знания и възгледи, но такива, каквито му предоставят. Като е в джендърска среда, дженър ще стане.

Всъщност, не е "хипер политически коректен", а е политически некоректен. Щом всички са само черни, значи този ИИ е расист. Но така става, когато ползват само интернет да го учат - там има всякакви глупости.

Проблема е по-голям, защото това са ограничения зададени му от създателите му (те и затова се извиняват), виж примера с бялото и черното семейство - черно прави от раз без да възразява, а за бяло му е забранено...

И то машина, възпитана в расизъм

...всъщност религиозен фанатик. Установили са му една камара догми, които не му позволяват да изпълни поставената задача. Дори го карат да генерира явни лъжи. Либералите са създали един радикален "плоскоземец". Искрено се надявам ИИ балона да се спука възможно най-скоро. Щом паричния поток спре, и производството на идиотски интелекти ще спре.

Много яко, чак се разцепих от смях - нека има повече такива простотии за да мога да уча децата какво е тотална глупост- нагледно !!! Тея надминаха и най-смелите ми очаквания за падение и изтрещяване !

моля без ужасни расистки квалификации - няма "бели" , има "по-светло черни" , внимавайте в картинката ! ;)

Коректен? Изглежда повече расистки.

Има си команда за такива случки,....... делийт звездичка точка звездичка

към всички мислещи хора: Защо се опитват посточнно да ни ги натрапват тия негра? По нашите земи си имаме такива, или са някаква част от нашата култура? Или сме ги ползвали като роби и сме ги експлоатирали, та сега сме им длъжни с нещо и трябва, едва ли не, да ги компенсираме? Въобще - защо сме длъжни да гледаме, слушаме и изпбщо да мислиме за негра? Нима всеки ден някой ни показва и ни кара да мислим за ескимоси, за сингапурци, за някакви червени хора или за аборигени по островите около Бали?! Писна ми! Бактън! Спрете!

Ама имаш телфон, Интернет, фацебук, твитър ? Всичко това идва от братска Америка ! Съответно нейните проблеми са и наши ! (обратното не важи)

Програмистите правят каквото им заповядат бе !

Като във вица, сега е най-добре да си черен гей евреин, бонус ако в "семейството" сте еднакви в гащите...

Това не е грешка, а проверка на реакциите.

Щото консумираш западни новини и информация - и най-вече от САЩ. Трудно е да се избегне като най-голяма иконимика с най-много копувачи е там. Но ако консумираш Японски новини и медия там негри няма. Същото е за Китай и тн.

След време цензурата ще се увеличи както е тръгнало. В момента Дира цензурира повече откогато и да било.

Войникът с каската от 1943 кърти, интересно как ли ще изглежда Хитлер ;)))

Това ако не е расизъм ...?

Е, кои са расистите всъщност?

Това с расите почва да дразни изключително много. Хората са с различен цвят на кожата и с различен пол - отричането на разликите не жалко и смехотворно. Расизъм е когато отношението към някого е рализно на база раса а не когато се посочи очевадния факт, че той е от различна раса. Всъчност опитите да не се спомене расата на конкретен човек, независимо в какъв контекст се прави това са точно форма на расизъм. Различно отношение на база раса.

какво общо има с неграта? Те са ги измислили тези работи? Или пък с аромата си са вдъхновявали белите, докато ги измислят?!