17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който иска да трие първично вградени продукти трябва първо да си вземе администраторските права за Андроида с така наречения процес по ROOt. Това се прави като изтеглите на телефона си или PC някое от приложенията за целта(Например: Kingоroot или Kingroot), а отделно ако те не са съвместими с модела ви си потърсете рутващи процедури с TWRP+Magisk или TWRP+SuperSu за вашия модел през търсачката. Такива има за почети всички и този метод дава още предимства като възможности за потребителски, частичен или пълен системен бейкъп и разни други. След като имате АДМИНИСТРАТОРСКИ достъп до Андроида си можете с приложения за дейснталация да махате каквото ви душа иска, стига да се озаптите от некомпетентно махане на всичко наред. Последото може да ви забие телефона, но ако имате пълен бейкъп с TWRP, то лесно можете да си го възстановите отново до работещо състояние.

Тва е партенка, тия компании не плащат данъци за стотици милиарди а те тръгнали да ги глобяват с 1,2,3 милярда Това е се едно да взимаш 100 долара, да не плащаш такси а послед да те глобят с 2 долара Смешковци, хвърлят прах в очите на хората

Това и преди го считах за много тъпо. Като съдеха Майкрософт за ЕИ на Уиндоусите. Че ако хората нямаха ЕИ, дори не могат да си изтеглят друг браузер. Все едно изискват да си орежат функционалността на системата, защото нещо от нея се прави и от друг. Освен това как ще определят какви са алтернативните браузери. Че те са неизброими! Може утре някой да си направи собствен. Ще изцвъкат разни на големите, което пак е нарушение на правата на конкуренцията.

Ако потребителя е тъп, тва че гоогле ще го пита няма да помогне

Аз използвам китайска марка телефон, която разполага със собствена ОС базирана на андроид и си имам вграден браузър, който не е Chrome.

Ами те и без да са ме питали аз не го ползвам.

И да питат и да не питат отдавна съм изхвърлил Хрома от употреба, а и не само в Андроид.

Как успя да го изтриеш от андроида? При мен такава опция липсва.