Коментари - Google разкри новите си смартфони | IT.dir.bg
назад

Google разкри новите си смартфони

Google Pixel 2 и Pixel 2 XL идват с малко по-консервативен дизайн, но много мощни камери и качествени дисплеи.

Обратно в новината

Коментари - Google разкри новите си смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството, че рязко всички производители решиха, че цените са ниски на телефоните им и всички премиум телефони независимо от производителя и материалите са около 800-900 евро. Но и това ще отмине като намалеят продажбите... Напълни се с едни и същи Аднроид телефони. Това ме кара да мина скоро на ИОС, въпреки , че и там последните за последните 3 г. правят едно и също с нов процесор само и подобрена камера. Но определено това от снимките е недоразомение !!! И то на безумна цена :)

ARM боклуци за балъци.

Ако четете внимателн и ги огледате пак внимателно ще установите чисти HTC модели за вас оставам да познаете кои са тук са вкл М8 + М9 + М10 когато се видят показателите на тези три модела и се сравнят с те зи два апарата истината излиза наяве нищо чудно че устрема е голям,нали HTC e комбина с гугъл от 4 месеца ,,,,,,,,,,,,,,,,и така

Освен по дизайна, по нищо друго не си приличат M8,9,10 с който и да е Pixel или Nexus.

Малко са се поизхвърлили с цената. Че то китайските ментаци са по-добре сглобени от това недоразумение.

За цената си прав, но определението "недоразумение" е малко смешно. Ползвам Pixel XL, най-добрия телефон който някога съм ползвал. п.с. ползвал съм всякакви телефони (iphone, galaxy, etc...)

Наистина са грозни и сякаш сглобени като от лего. Отделно са твърде дебели - учудващо за съвременен телефон с петенции за борба със Самсунг и Епъл. Нексусът преди години беше къде по-елегантен, но все пак ЛГ го изработваха. Този пиксел така и не става ясно марка ли е, модел ли е, къй го сглобява, къде... Отделно три години гарантирано обновяване съвсем не значи три години гаранция от производителя на телефона...

Дизайнът беше дискутиран още на предния модел. Истината е, че на живо изглежда доста по-добре. Казвам го от опит, а и не само аз го твърдя. Това, че са дебели е абсурдно и мисля че си се объркал (7.8 е точно с 0.1мм по-дебел от iPhone X) Kак не става ясно дали е модел също ми е много интересно?!? Модел е, марката е Гугъл. Предните модели ги сглобява HTC, които от скоро ги придоби Гугъл.

Истината е, че е най-грозния телефон от групата с цени над 500 евро. Продажбите му ясно доказват моето твърдение. Супер символични са на фона на конкурентите му в този ценови клас въпреки масираната реклама по всякакви сайтове и най-вече при търсене в Гугъл.

Google спешно трябва да откраднат някой дизайнер от Apple, а защо не и от Samsung. Тези телефони са ГРОЗНИ!

Apple в последните си няколко модела копират дизайн от китайците.

От теб са по-хубави...

По-скъпи от Самсунг и Ябълката? Съмнявам се да направят много продажби

"649 и 749 долара (799 и 909 евро в Европа)" значи в САЩ 649/749$ в Европа по днешен курс към 938/1068$. - Доставката 289/319$. Майтап ли си правят?

аааа вдянах!... нали евросъюза ги осъди преди време за монопол за незнамсиколко милиона. Явно така ще ги избиват. друго обяснение не се сещам.

Цени за САЩ са без такси и ДДС. В Европа цените са с ДДС. Освен това в Европа има и по-високи вносни мита за такива продукти.

Всички телефони в САЩ се продават с 1 година гаранция. В Европа задължително 2.! Това не го забравяйте.