Коментари - Google пуска 2 нови смарт часовника | IT.dir.bg
назад

Google пуска 2 нови смарт часовника

Google потвърди, че в началото на 2017 ще пусне два умни часовника.

Обратно в новината

Коментари - Google пуска 2 нови смарт часовника | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде мога да си купя батерия за s3Garmin

Garmin Fenix 3 e "истината". Батерията кара месец и не е с "развалената" версия на Linux - Android :)

Всички производители на смарт-джаджи прекалено са се фокусирали на смарт-функциите, а в същото време базовата характеристика на тия устройства е пренебрегната. Оправете им батериите бе, хора! Каквото и да им накачулите като функционалност, няма да го купя, ако батерията му издържа 12 часа, сори. Имам един часовник Casio, модел GW-3500BD, купих го през пролетта на 2012 г. Не е смарт, но има доста добри и полезни функции. Батерията му не се сменя, защото е Tough Solar, зарежда се само от светлината. Никога не съм имал грижи с него, просто си работи.

Касиото ти има максимум 4 функции, за 10 години, докато S3 има 164 за 12 часа. Само аз ли виждам някаква разлика ?

Човекът ти каза, че часовникът не е смарт, както и че говори за батерии, ти се почувства длъжен да изтролиш. Гледах спецификациите на часовника, функциите са доста повече от 4. Като добавим и това, че е G-Schock и с добра водоустойчив, това си е много добър часовник. Повтарям - часовник! Нещо, което ти показва времето. Тия смарт-часовници и гривни всъщност не са часовници.

Лимитът на батериите при сегашната технология е стигнат, затова не очаквайте подобрения. През следващите десетилетия вероятно ще се мисли за алтернативи, като мини ядрени централи на ръката, които да държат по година без зареждане, но засега това е положението - батерия, колкото за през деня, после зареждане и така всеки ден.

са за глупавите хора

След смартфона, който се носи постоянно на ухото - излиза смарт xyя, който не се посочва къде се носи.

От колко високо?

Имаше един хумор преди години за часовник и батериите в куфарите.При толкова много карантия изискваща ток, постоянна топлина от ръката и малко място колко аджеба ще му трае "бактерията" на тоя smartwatch? Все още швейцарски механичен е за предпочитане за мен пред тия нинтендота

Cyce

Определено съм съгласен за живота на батерията, за това и още не съм си купил такава джаджа. Достатъчно робувам на батериите на смартфона и лаптопа, та и часовник за зареждане всеки ден. Иначе "Швейцарски механичен" за 6-700 лева? По-добре да се гледа японски за тия пари. А часовниците не са като главите - може да имаме повече от един ;)

Нe е всеки ден, два дена издържа батерията на моя Samsung Gear S2. И се зарежда много лесно, не мушкаш никакви кабели, само го лепваш за една поставка и си готов. Ужасно са удобни тези смарт часовници, ще знаете