Коментари - Джаджите на Apple са по-екологични от Samsung | IT.dir.bg
назад

Джаджите на Apple са по-екологични от Samsung

Грийнпийс твърди, че смартфоните на Apple са много по-екологични от тези на Samsung.

Обратно в новината

Коментари - Джаджите на Apple са по-екологични от Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и за електромобилите разправят такива дивотии щото гледат само част от процеса.

А, ко речи? Тази "статия" е пълна боза. Един random генератор сигурно щеше да "напише" по-информативна статия...

Колко интересно! Преместих го!

Току-що разбрахме кой е новия спонсор на Зеления Пай. :) Изобщо когато една организация се изгради много често бива завзета отвътре от 5-та колона хищници и се изражда. Което налага разрушаването и и изграждането и от нула.

FuckTheEU

Гаранция! Щом американските екотерористи "гринпийс" казват, значи е 110% вярно. Също така е доказано, че телефоните на апъл са и по-кашерни и по-халални от тези на самсунг.

'Велик' подход си измислил - вярвай точно обратното на това което ти казват американците и далеч ще стигнеш. Освен ако вече не си..

Айде бе...и от кога огризката произвежда телефони?!! Те са дизайнерска компания, правят дизайна на новия телефон а всичко се произвежда от китайски фирми и Самсунг.....така че огризката въобще не може да контролира колко енергия се е изразходвал за тоя телефон и колко се е замърсила природата ...това е работа на китайските фирми....а всеки знае че Китай е една от най-замърсените страни...все пак тоя икономически бум си има цена.

Нещо не си много наясно 'дизайн' какво означава.

Не се изказвай неподготвен! Очевидно нямаш представа за какво говориш! Много си повърхностен! Винаги ли си такъв? какво включва според теб дизайна? Само формичката ли? :) Оди бери тикви ...

Откога дизайна замърсява природата?

Всички са ARM боклуци за балъци

А ти с какъв си?

айфона ми е много по-добър от самсунга тьи Те това ли се опитват да ни кажат?

Вчера ядох салата от айфон с био оцет.

всъщност въпроса е "пука ли ни?" всички ше ми скочите с "ама как, трябва да се грижим за околната среда ...", а реално 99,99999% от нас наум си мислят "се ми е тая"

При положение че Самсунг имат Samsung Heavy Industry и произвеждат от кораби до битова техника колко да им пука за природата, това си е просто една комерсиална кооперация докато Апъл са маркетингова компания със софтуерни разработчици.

80% от телефоните на ябълката са с вътрешност на Самсунг... Та-да-даааааааа! Съспенс, тишина в залата.

Да, обаче Епъл продават много по-малко бройки от Самсунг. Така че когато рано или късно играчката стигне до бунището, Епъл ще има по-малък обем боклуци. Био! Еко! Грийн!

Добре де , при положение , че 80 % от телефоните на ябълката са с вътрешност на Самсунг как точно са по "Green" :) Поредната партенка на Грийнпийс , които напоследък станаха с рядко голяма политическа насоченост.

Грийнпийс са протежета на глобалистите и работят за тяхната кауза. По замисъл на организацията пантеисти идолопоклонци кланящи се на временното творение вместо на вечният свят Създател на всичко видимо и невидимо.