Коментари - 10 странно изглеждащи мобилни телефони | IT.dir.bg
назад

10 странно изглеждащи мобилни телефони

Дизайнерите понякога преизпълняват "задачата" си да бъдат креативни, което води до доста странности. Кои са 10-те най-странни мобилни телефони?

Обратно в новината

Коментари - 10 странно изглеждащи мобилни телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странен,не странен,откакто съм с ВВ Passport се родих!!!

Някой обърна ли внимание, че на централния бутон на златното телефонче има свастика? Знам, че това е индийска свастика, не нацистка, но все пак...

Всички до един са грозни. Много грозни. Първият ми т28s направо изглежда супер спрямо тия.

Затова пък сега всички са еднакви - къде отиде свободата на избора?

Моля за вашите мнения относно Hammer 2 плюс .Благодаря ви!

Еха - не съм дете, помня старите телефони, но много от тези виждам за първи път! Честно казано искам няколко - Нокиата с огледалцето, "химикалката", джобния часовник ми изглеждат все готини играчки! Не знам дали стават за телефон, но за сувенир са супер! И златния ми харесва...

Това не е точно класация за странно изглеждащи телефони, а по-скоро за търговски провали. Ако бяха станали масови, нямаше да ги намираме за странни.

Явно в статията са пропуснати моделите на един от лидерите по онова време - Siemens. Например серията Xelibri, модела Siemens Pen, както и смартфона със странна и авангардна за времето си клавиатура - SX1.

Жена ми имаше Juke-то, готино телефонче. Но много странно, че в такива класации отсъства серията Xelibri на Siemens.

Като дизайн всичките са добри. Някой от тези форми ще се върнат след време...

Липсват ми старите телефончета. Бяха различни. Сега колкото и да излизат нови модели смартфони, те просто са еднакви...

хората няма кво да ядът, те моби фони шми копуват...

На мен лично ми харесват. Но стават само за телефони, за нищо друго. А като практичен човек искам всичките ми устройства да се събират в 1 и като тръгна по света да нося 1 зарядно.

тъпите смартфони работят не повече от 2-3 часа, ако ги ползваш за интернет - точно те не стават за нищо, освен за телефони. Точно когато пътувам, трябва да имам и смартфон, и таблет, и мп3, и четец (знам, че не всеки чете, ама)... Не мога да я чакам тая глупост да се зарежда през всеки два часа...Ще ПРАЗНУВАМ, когато това идиотско устройство смартфонът отмре!

не знам колко са удачни тези, но със сигурност мога да твърдя, че най-удобния вариант за устройство си остава гривна около китката. трябва да се работи в тази насока.

Работим върху устройство-имплант на удобно за нас място в/у клиента.

Паспортът не е квадратен. Освен това е изключителен телефон заради хибридната си клавиатура. Жалко, че блекбери се отказаха от операционната си ситема и ще ни принудят да ползваме андроид.

прави ли ви впечатление че практически всичко е от ерата преди смартфоните (Паспорта на BB не е за тая класация). Днеска супер изчанчен телефон означава с малко по заоблен екран :(

Aй-фонето защо го няма в класацията?