Коментари - Колко човека имат GSM Северна Корея | IT.dir.bg
назад

Колко човека имат GSM Северна Корея

ЦРУ преброило 3,2 милиона GSM абонати в Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Колко човека имат GSM Северна Корея | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ЦРУ, търси аналози познати в САЩ. След като Северна Корея има своя ядрена програма и ракетостроене, които развива изключително успешно, защо да няма и собствеена електроника и...собствена мрежа, не преминаваща през контрала на САЩ. За това еврейчетата пискат, нема паре.

Те като цяло реват срещу Китай и Корея не заради нарушени права на човека и др глупости, а защото не могат да понесат че има останали държави които не са вкарани в хомота на банкерите и корпорациите на сащ :) Тоест не могат да смучат от тях като пиявици.

колко мозъка има гогов и бандата му безмозъчни "модератори"? те са си чисти екстремисти, какви неща правят не е за пред хората...

Брей Ким раздал ЖиСеЕми на партийните секретари, за да могат да го поздравяват лично! Хахахахаххахахахахаха!

Защо не напишете колко повече е продължителността на живота и колко по-малка е смъртността спрямо НАТОвска и ГЕйеврейопейски Булгаристан? Защо не напишете колко по-строен е Ким Чен Ур в сравнение с Бай-Хуй, Пеевски, Фидосова, Цацаров, Свиняна Павлова и други? Напишете колко е откраднала тяхната комунистическа партия и колко нашите ГРОБСП, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ДОСТ? Цитирайте ЦРУ, СБ, СЗО, каквото искате, ИТАР-ТАСС, ТАНЮГ, БТА, VOA, RT, NSA, Ми6 ...

Що толкова си се изнервил бе? Айде свиквай, ГЕРБ ще управлява още дълги години

Генерал-губернаторката потвърди ли го?!

тия изнервените няма да дочакат да видят ББ да не е на власт и за това са така изнервени

Ами като е толкова хубаво там защо никой не емигрира в Сев. Корея???

И как да стане това емигриране. Както го правят джагалските нашественици в България с незаконно преминаване на границите или с искане на убежище в посолството? И едното и другото е трудно изпълнимо, Северна Корея се грижи за гражданите си. Нашественици, отнемащи работни места едва ли ще се допускат.

безмозъчно, засегна ли се? ходи да си налееш малко мозъка от кенефа ;)

Абе то ако за това колко развита е една нация и колко е добре се съдеше по броя на апарати на глава от населението (разбирай т.нар. проникване на пазара) ние щехме да сме нъмбар 1 сигурно:) А сме най-големите, обаче нещастници..

Говори за себе си, защо НИЕ? Защо да си нещастник, че и най-големия?

Защото повечето сме в тази графа.

А по какво се съди колко развита е една нация?

Може да са гладни, но поне са кацали на Слънцето. И са ставали световни шампиони по футбол.

кацали са на Слънцето, обаче през нощта. За да не изгорят.

И за това първи са се сетили.

Кацали са на Слънцето колкото НАСА са кацали на Луната нали :)

щом казваш - ок, така да е. а кой живее на обратната страна на Луната? Кажи нещо и за Кемтрейлс, дето ни тровят ?

да погледнем и в България, събират ти такса"Битови отпадъци" без ги формираш. Имаш един апартамент, гараж и дворно място, събират ти три пъти, нищо , че не може да си едновременно и на трите места, нищо че от дворното място няма как да формираш битови отпадъци, нищо че отпадъка от гаража вече ти е обложен с еко такса, просто важно да ти вземат, за да дадат и пак да си вземат

В България ти взимат такса смет за имот. Откъде ги измисли тези 3 пъти?

Реве защото има три имота.два е отдал под наем и му се иска нищо ама нищичко да не плаща а само да лапа.Това показва че няма по мрънкащ народ от българския.

ПИПО

От ЦРУ да вземат и да прочетат доклада на Световната Банка и да спрат да ни заливат с помия.

a ти ватнико с аватар на престъпник - вземи прочети нещо, каквото и да е, освен Работническо дело ! Че пипето ти е колкото на насекомо !

Сега имат модерни вестници "Комсомольская правдва - Балканы", "Русия" и какви ли не още...

а по данни на цру у нас колко от тоалетните са още на двора,аман от това цру,що не кажат и колко негри има в щатите

Престанете да спекулирате с този показател БВП, който реално нищо не показва. Същата смешка е и с дефицита по текущата сметка и др. стъкмистики за заблуда на овцете.

И какво показва тая безсмислена статистика базирана на предположения- че това е чиста пропаганда! Това че имат еди какви си доходи не показва какви са цените на продуктите тоест какво може да се купи с тези доходи. Също така откъм данъци такси винетки сметки за комунални услуги и прочие пари които се удържат от доходите! И не на последно място тази държава колкото и да я хранят е пъти по добре уредена от "демокрации" като мексико, колумбия или хаити :) но за там никой няма да ви говори понеже те са вече роби на империята.

Че северно-корейците живеят в каменната ера и имат по-голям от нашия БВП :)

Абсолютни изишльотини нали, само предположения. Писна ми от пропаганда, искам истината за всичко на този свят

Ами иде, провери и ела ни разкажи. Някой ти дължи нещо ли, че така тропаш с крак?

tro6o

Днес е Северна Корея, а утре Турция, Украйна, Македония...

Защо всички пишете глупости, северна корея това северна корея онова. Вие били ли сте там за да знаете, всичко е една пропаганда на илюминатите!

Ти бил си при илюминатите, всичко написано от теб е една пропаганда.

Айде пак Северна Корея... Който сън не го лови от това какво казва ЦРУ за тази страна може самостоятелно да посети интернет сайта на ЦРУ и да се порови из техните издания Уърлд лиидерс ин чиф ъф стаф или Уърлд факт бук.

нямат кво да ядът, моби фони шми копуват...

Тъпия ти дежурен коментар този път се връзва със статията.

По данни на ЦРУ, Садам и Кадафи имаха оръжие за масово поразяване, и след намесата се появи ДАЕШ... Та на такива данни, колко да са данни?

Е, по данни на руснаците, Турция търгуваше с ДАЕШ, пък след това почнаха те да подписват с Турция... Такива данни, какви данни да са. :)))

Че лъжа ли е? Турция търгуваше с тях, беше им и съюзник срещу кюрдите.

Турците и ИДИЛ са сунити! Заедно имаха еднакви врагове. И точно като СА искат наоколо да са само сунити. Само сега борбата е за нефта в Мосул.

Преди 30 г живеехме без ГСМи и се чуствахме добре. Това е психоза.

А баба ти не е имала ток и парно и се е возила на каруца та се е чувствала още по-добре :)

Поне не е плащала за бензин и ток.

Живеехме хубаво, имаше пари да отидеш два пъти на почивка, на море и на планина. И киселото мляко беше истинско. И щеше да е още по хубаво ако имаше и тогава мобилни телефони.

А дупката отзад ти беше 5см широка, ама важното е че не требаше да бачкаш

интесесно. излиза, че ние не сме кой знае колко по добре от северна корея. нашият е 88 млд лева. корейският е малком по-нисък, но пък са 25 милиона човеци де. не е зле за затворена система. никак даже!

реално за да се избегне хуманитарна криза в огромни мащаби ООН и най вече Китай постоянно изпраща помощи за по няколко милиарда годишно. да има оризец за корейчетата. но това са помощи и не се числят към дълга забавното е колко са им промити мозъците на корейчетата. те вярват (благодарение на пропаганда разбира се) че всъщност това не са помощи, а дарения в знак на почит към божествената фигура на Ким Чен Ун.

Глупости подвеждате народа, от както пуснаха официално северно корейските сайтове, аз всеки ден се информирам за нещата и няма нищо подобно там. По скоро Северна Корея праща помощи на Китай