Коментари - LinkedIn иска да си смените паролата | IT.dir.bg
назад

LinkedIn иска да си смените паролата

Социалната мрежа "LinkedIn" се свързва със своите потребители с молба да сменят паролите си.

Обратно в новината

Коментари - LinkedIn иска да си смените паролата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не молят да си смениш паролата, те ти блокират достъпа до собствената информация с валидната ти парола и те насилват да я смениш. С каква цел - не е много ясно. А иначе - полза никаква от тия! Нула! Само всякакви идиоти имат достъп до собственото ти CV, което по принцип би трябвало да е достъпно до определен и ограничен брой хора, които имат отношение към него. А решиш ли да се "откачиш" от тях - мотаят, лъжат, пращат ти хиляди глупости по щампи..... Воайорси сайт за недорасли пубери!

още през 2012 уведомиха всички да си сменят паролите. Това е претоплена новина и няма никаква стойност!

Това не го разбирам. Що за пазарна икономика е това, щом нещо което се продава за 2200$ има пазарна капитализация $20млрд?

Аз имам регистрация, нямаше как да откажа като ме покани един колега. Но изобщо не влизам, нито им чета тъпотиите. Даже и прилича на фейса вече, с лайкове, и пр. тъпотии. Предполагам, че ще я продадат на някой балък, който ще използва личните данни да спами. В никой случай не оставяйте телефони на социални мрежи. Ще ви се стъжни живота от телефонен терор.

от тая мрежа няма ниакакъв смисъл. В никой случай няма да тръгна да споделям върху каквото работя със сульо и пульо, какъвто и проблем да имам. Това е платформа за ловци на глави, имат достъп до огромна информация за хората.

Нека, ако някой си е намерил работа чрез линкедин да ми праска минуси, а който не е доволен - плюсове, ей така за статистиката, мерси

не съм намерил работа, но и не съм доволен от поста ти .... какво да правя?

И седем милиарда регистрирани да станат, няма да се учудя. Аз имам регистрация там. Няма никаква полза от нея. След регистрацията разбираш как се опитват да ти изтупат джобовете и повече не влизаш там. Всички които съм потърсил, са се отказали отдавна от тях. Напълно непотребен спам.

Браво! 2012 ги откраднали паролите 2016 ти казват да си смениш паролата! Ми, че то тоя дето ги е хакнал за толкоз време, че то той сигурно знае и бенките по задните части на съответните потребители! По-добре да не се бяха обаждали въобще!

По всяка вероятност, паролите не са откраднати, а продадени от самите собственици. Що се отнася до знаенето, не е вярно, повечето данни там са фалшиви.

Има фирми, които купуват наедро всякаква информация за Вас - от Телко операторите, от банките, от застрахователите, от държавните институции и т.н. после я анализират и я продават обратно на същите тези институции, под формата на рейтинги за кредит, за застр.полици, кредитни лимити и т.н. По принцип в БГ не е масова практика, но кой знае...

Компания за 20 000 000 000 $, а не може да опази едни пароли. ГоУЕм СмЕх са тези социални мрежи