Коментари - 10-те най-известни хакери в света | IT.dir.bg
назад

10-те най-известни хакери в света

В наши дни кибератаките стават все по-често срещано явление, а в повечето случаи извършителите остават неизвестни. Кои обаче са 10-те най-известни хакери?

Обратно в новината

Коментари - 10-те най-известни хакери в света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са хакери, а престъпници.

Кой го е писал тоя пасквил? Да говориш за най-великите хакери и да пропуснеш Кевин Митник е все едно да пишеш за най-великите поп звезди и да "забравиш" за Майкъл Джексън или Мадона.

И аз тва се чудих. Специално за Митник! Подобен списък без него е простотия. А и думата хакер има малко по-друго значение, ама айде:)

Алоо, автора. А къде е моя син Пепо? Той е най-големия хакер, да знаете. В квартала всички го знаят, и той оправя всички компУтри не само в нашият квартал и и от други край на града го вика някакъв негов познат. Голем е майстор и всичко разбира. Онзи ден мойта комшийка го вика за един джисием и той веднага го оправи. Голем е хакер да знаете.

Заглавието не е точно. Тези са добри сред заловените. Които не са заловени са по добри.

Най-големият хакер е Бил Гейтс ! Направо разказва игрите на всички с неговите прозорци! Няма непретарашен комп! Че и не го хващат!

А не го хващат, защото....?

Ти мани, че не го хващат, ми виж и колко пари му наливат за виртусите, дето до ден днешен бълват от МС.

- А къде сме ние? - Бе маани ни ти нас, ами къде е Северна Корея??

Ние сме твърде добри за да ни хванат.

Из Уикипедия ...Северна Корея има и едни от най-способните военни хакери в света.[87] North Korea's IT Revolution. // Asia Times online.

Северна Кореа е още с пишещата машина на Паисий Хилендарски

Всичките "много добри", и всичките заловени... :)

Всъщност, доста от заловените са изкарали кратки присъди и след това са започнали работа като добре заплатени специалисти в съответните области.