Коментари - Хакерска атака над САЩ | IT.dir.bg
назад

Хакерска атака над САЩ

Хакери атакуваха компютърните системи на правителствени организации на САЩ и се добраха до пръстовите отпечатъци на милиони американци.

Обратно в новината

Коментари - Хакерска атака над САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това е вярно, то е повече от страшно. Сега който си иска терорист ще може да влвзе в САЩ "легално"!! Не е за вярване направо, как са допуснали такъв пробив!!

За пореден пътешествия вижда какви некадърници са в Америка.

През хуя ми е-аз нямам пръстови отпечатъщи(наследствена генетична аномалия)

Абе ти май и мозък нямаш, интересно дали е наследсвена или придобита аномалия?

Като нямаш генетична информация, ходи при некой пластичен хирург да те и кастрира. На човечеството не му трябват мутанти.

Всеки си намира майстора.Дори и най-големите събирачи на данни в света. С тяхните камъни по техните глави.

Само руснака не е способен нещо да произвежда, но е факир до краде! Национална черта! Само там има "вор в законе"!

за мен този път хакерските атаки не идват нито от китаи, нито от русия. китаискя президент е в америка, глупаво би било да направят атаките точно сега. путин също очаква важни разговори с обама след няколко дни, също не е заинтересуван. от друга страна, в америка има достатъчно сили заинтересувани от провала на преговорите с двамата лидери. маи америка трябва да погледне по-внимателно в собствената си къща.

Целият БРИКС на килимчето пред Обама

Защо никой не напада Русия? Или, може би, тя е в основата на всичко? Нито и изчезват тайни документи, нито хакерски атаки?

Щото специалистите им по киберсигурност знаят как да се пазят, за разлика от самозабравилите се кравари, които си милят, че като кажат, че са специалисти наистина са специалисти, а не нагли самозабравили се некадърници. В Бг са същата стока, цялото бг е от некадърници с претенции.

Така е. Сега специалистите от русия ще правят двуядрен процесор

Краят на америка е близо, дръжте се другари:)

НЕМОЖЕ ДА ПРВИШ САМО ЗЛИНИ НА ДРУГИТЕ НАРОДИ И ДА НЕ ТИ ОТВЪРНАТ СЪС СЪЩОТО.

Ами ако е просто кьор фишек от страна на американците, за да засилят обществената неприязън към Китай, сиреч - PR ход? Абе как така никой не хакна една банка и да източи милярди, ами само разни такива абстракни и недоказуеми типове информация крадат?

Много добра новина за света. Те могат да подслушват всеки и на всякъде но тях не. Да обаче от тях има много по кадърни и умни хакери . Ще им се случва все по често . А най умно е да не събират данни

"Хакерска атака НАД САЩ" Те толкова зомбиращо заглавие отдавна не бяха измисляли журналята: Стоят си лошите хакери НАД добричките американци, докато те си ръбат макдонадса и си гледат бейзбола. И ги АТАКУВАТ! А както е изветно от историята: НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА АТАКУВА НАЙ-СИЛНИТЕ (центъра на империята). Ако някой го атакува, значи те не са НАЙ-СИЛНИ. И трябва да станат ПО-СИЛНИ. Как?!?! Ами начини много. На първо място - "затягане на редиците" (както се казваше в казармата). И един чип на всеки няма да е лошо - влизаш във ФАЩ и ти бодват чипа. С благородни цели разбира се...

Още няколко такива теча и мога да ги качат всички данните за свободен достъп. Да отвърнат на удара с удар, една информация. с която разполагат всички не е ценна сама по себе си. ;) п.п .Сървърите ще могат да се изхранват с реклами. :)

шъ видят те кък умираме от глад в шестък на 31 февруарий нам коя си година...)))))

Америка даде технологии, убежище и много пари на жълтите червени маймуни, които сега се отблагодаряват.

Бре, хем са жълти, хем - червени. Как става това, да не са светофар?

И синята слива, когато е зелена е червена.

ХАХАХАХАХАХАХАХА

Познайте сега колко оригинални паспорта с фалшиви пръстови отпечатъци ще се напечатат. Кравефермата вече е продупчена като швейцарско сирене.

jizast

Това може само в Булгаристан да стане

Като събираш данни ще ти ги крадат.

Понеже на САЩ се е паднала уникалното задължение и привилегия да са защитници на доброто и свободата по цялата планета... НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН ТЯХ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ТАКИВА АТАКИ... и то те ги правят само за защита на истината, демокрацията и свободата по света.