Хакери и измамници се възползват от коронавируса

Лъжливи ваксини и инструкции за безопасност с троянски коне се разпространяват в мрежата

Обратно в новината

Коментари - Хакери и измамници се възползват от коронавируса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си много тъп да отвориш такова съобщение.

Пиите пикня от крава и ще сте безсмъртни !

Що за наглост!Медиите призовават да не се всява страх в населението а те през пет минути само за този вирус говорят!

Най-помага такава от скункс.

Създателите и разпространителите на вируса плащат яко и на медиите за да се раздухва проблема. Нали сте наясно че не е тръгнал от пазара за животни? ;) Ако се поразровите ще се убедите че даже има и издаден патент за тая гадост, което е....нямам думи просто за такива "хора"!

Ти въобще имаш ли си идея, за какво се издават патенти??? Представям си, отива някакъв в патентното ведомство и казва: "Създадох нова смъртоносна и нелечима болест, искам да я патентовам!" :)

Ама ти верно си "калинка"! Естествено че патента няма да бъде заявен както ти си мислиш. Погледни ей тоя линк: https://patents.google.com/patent/EP3172319A1/en Или ако Дир-а филтрира линкове, потърси в гугъл патент EP3172319A1

Макар и да не се знае как се пренася вирусът... Нима значение! Важното бе, че ваксината е от същата марка! „От създателите на…“ Трябваше само да добавим магическото изречение: „Предотвратява повечето вирусни инфекции“! Удар в десетката! Сега разбирам защо по-рано законът забраняваше да крещиш „Пожар!“ в препълнен театър. Никой нямаше да тръгне да разсъждава: „Ей, ама аз не надушвам пушек, къде е пожарът?“, напротив всички ще закрещят в един глас: „Мамка му, пожар! БЯГАЙТЕ!“ ВАксината може изобщо не защитаваше хората вируса. - Напротив, защитаваше ги. От страха. Точно това им искат да им се продаде.