Коментари - Хакери атакуваха куриерската служба UPS | IT.dir.bg
назад

Хакери атакуваха куриерската служба UPS

Най-голямата в света куриерска служба UPS, чиято централа е в американския град Атланта, щата Джорджия, бе подложена на кибератака.

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуваха куриерската служба UPS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се бях притеснил, че нищо не се казва за лошите хакери и за добрия Биг Брадър, дето постоянно го атакуват... Поне от 1 седмица - НИЩИЧКО!!!! Ужас!

"Неуязвим за съществуващите антивирусни програми". Направо би ме удивило, ако нещо го хване. Хакването не е като вируси. Реално е отваряне на достъп. Вече като го има, каквото и да качи са си програми като другите. Вирусите са обикновено към файлове. А червеите ползат стандартни дупки и правят гадости, като да ти сложат барове в браузри, отварят някаква тяхна страница като първа и други. Но хакването си е просто достъп, през дупка. Чак ако качва някакви готови хакерски админи (например C99Shell), може да ги хванат антивирусните.

Никой не е по-голям от кеша, мойте деца. От мен да го знаете.

Путин пак ще да е виновен.

Е за тва само кеш бате. Освен молците и инфлацията няма кой да го излапа. Ама вирусите кеш не ядат, а и хакерчетата не могат да ти го докопат с мазните си ръчички.

И в пещерите?

Мдам вирусчетата и хакерчетата кеш не лапат, ма има едни други батьовци с едни дебелички вратлета, пък има и едни по-черни такива батьовци дето само кеш лапат! :) Та така!