Коментари - Хакери крадат пари с клонинги на Flappy Bird | IT.dir.bg
назад

Хакери крадат пари с клонинги на Flappy Bird

Играта със семпла графика Flappy Bird изненада света, като първо стана невероятно популярна, а после беше свалена от магазините за приложения от създателя си.

Обратно в новината

Коментари - Хакери крадат пари с клонинги на Flappy Bird | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да нямате вируси най добре си купете тел от 50 кинта светещ в зелено без цвят без андрю само за ало и задължително без камера та тогава и снимките няма да ви крадат заключете се в пещерата и готово :)

Аз пак се чудя как може да има хора да искат да играят такава малоумна игра. Графиката е като 16 битова и единственото нещо е да минаваш между едни колони.

Няма какво да се чудиш. Поне 80% от населението на земята са тъпи и прости идиоти.

Още един apple fanboy (тип-селянин) -.- използвал съм и ios и андроид. Относно андроид, сигурността е голям проблем. От друга страна ios не може да бъде толкова custumised. Това че ти си с iphone не значи че това е най добрият телефон.

Айде сега смотаняците с Андроид да ми обяснят колко зле ми бил айФона и как и за него имало вируси. Андроид предупреждавал за опасност??? А какво прави тва ориложение там изобщо??? Това не е ОС, а пародия и като дизайн и като интерфейс и най-вече като сигурност.

За ОсХ ли говориш? :-) Точно в десятката си са определенията, идеално й пасват. :-) ;-)

Ти явно не правиш разлика между мобилна и десктоп ОС. Ама сигурно телефонът ти е с Андроидче. Отдалече лъхате на мизерия всички андроидести невежи, бляк!!!

Ау, смотаняка с айфона се обадил.

Мине не мине 1-2 дена и поредната "новина" за лошите хакери дето крадат това и онова! Слагат ножа на врата на предмониторното и то трябва да кликне където казва лошия хакер! А за това,че се прави всичко възможно, предмониторното да става все по-тъпо ? За това "новина" НЯМА! Няма и да има! Просто няма кой да я напише! Ще напише ама утре няма да е новинар.....

+++++++++++++++++++++++++++