Коментари - Разбита е мрежа, контролирала 3,2 млн. PC-та | IT.dir.bg
назад

Разбита е мрежа, контролирала 3,2 млн. PC-та

Киберпрестъпна мрежа, която използвала 3,2 млн. хакнати компютри по цял свят за кражба на банкова информация, бе разбита от Европол и технологични компании.

Обратно в новината

Коментари - Разбита е мрежа, контролирала 3,2 млн. PC-та | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И всичкото това главоболие свежда до един извод: Който се е докоснал до Микрософт му се изпържва главата рано или късно. Конкуренцията се почиства от конкуренция.

"Бойните"си по един "Bitdefender" да ви е мирна главата?! ;-)

По-добре се отърви от причината и вместо бозата си инсталирай линукс.

Ха ха. Вземате един Мак, слагате му една антивирусна Sophos която е безплатна за os x и сте готови. Не че ще ви трябва антивирусна, но може да си сканирате флаш паметите, ако ги ползвате с Уиндоус машини.

link

Безплатният Microsoft Security Essential върши същата работа... За съжаление безплатните антивирусни защити не слагат своевременно ъпдейти за нови вируси, както го правят платените антивирусни програми. Големите фирми като Касперски Лаб получават своевременно от милионите свои абонати съобщения за нови опасности и вируси, както и кодовете на тези вируси и веднага слагат за тях защити в своите продукти. Просто прегледай на сайта на Касперски Лаб securelist ru/com (потърси за MAC или OSX) публикациите за най-вредоносни MAC вируси, открити от тях...

Касперски е руска уж антивирусна компания, която дефакто се занимава с точно oбратното, хакерство и вируси срещу заплащане.

Обеден съм че щом ти го твърдиш значи е така!

Срещу американската NSA май трябва да се изправи руска компания по компютърна сигурност - другите могат да си затварят очите... Касперски Лаб оперира в 200 държави и нейните продукти със сигурност са в топ 3 на най-добрите антивирусни програми. Прочети малко независими мнения и погледни световните класации.

Антивирусните програми са по вредни от вирусите. Симантек са некадърници, а Касперски си пускат вирусите. Не бачйайте ит асмин акаунт и нямажда ловите вируси

"Операцията е била координирана от центъра на Европол за борба с киберпрестъпленията от централата му в Хага. Той е работил със следователи от Германия, Италия, Холандия и Великобритания с помощта на компаниите Анубиснетуърк, Майкрософт и Симантек." Какво стана с касперски?

nobody

Касперски отдавна е просто един слуга на кремълската диктатура, а антивирусната им не става за нищо, освен да ти ''смачка'' PC-то от тежест!

Понеже дърварите от симантек карат компютъра ти да лети ха ха Жалък хейтър ... Събери 500 лв. и си вземи РС, за което не е проблем Касперски - с твоята щайга каквото и да сложиш ще се влачиш !

Той и Сноудън ли е "слуга" на Кремъл? Изкара наскоро на бял свят кирливите ризи на NSA и британската агенция за кибер подслушване GCHQ относно начините по които NSA-GCHQ са проникнали в базата на данни на голямата холандска компания за SIM карти Gemalto (снабдява със SIM карти 400 световни мобилни оператора) и благодарение на тази информация могат да подслушват всички мобилни телефонни разговори със SIM карти на Gemalto (става въпрос за кражба на база данни от криптиращи ключове на SIM карти).

Касперски не се занимават с полицейска работа. Преди няколко години им посочиха вируса и ботовете и публикуваха данните. А по-добре да имам в компа "слуга на ремълската диктатура" както пише един малоумник тук и 100% сигурност от вируси отколкото да пробвам едно след друго някакви лудо рекламирани антивирусни недоразумения!