Хакери публикуваха секретни документи на самолетен производител

Oт aмepиĸaнcĸaтa ĸoмпaния Fіrеуе ĸoмeнтиpaт нa cвoй peд, чe e възмoжнo Сlор дa paбoтят зa или cъвмecтнo c извecтнa ĸибepшпиoнcĸa opгaнизaция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък един път не чух да се атакуват руски или китайски компании. Китай и русия са тумора на света.

След срещата на НАТО в Прага през 2002 е решено да бъде създаден Центърът за киберотбрана към НАТО, който действа от 2008 г. На 06.07. 2012 Президента Барак Обама издаде Executive Order -- Assignment of National Security and Emergency Preparedness Communications Functions с който той даде зоконовите основи за изключването на интернет в САЩ в случай на заплахи за националната сигурност. През Октомври, 2016, вицепрезидента Джо Байдън заплаши Русия с мащбана кибер война, включително изключване от световната мрежа. През Юни, 2019, България се присъедини към Центъра за върхови постижения за киберотбрана на НАТО, базиран в столицата на Естония Талин, и едва след присъединяването на нашите хакери към натовските кибер войски руснаците взеха мерки за да се пазят от отправените им от САЩ и НАТО кибер заплахи;)

Просто не ги съобщават. Имаше там май атакувана и банка.

Американското кибер командване (USCYBERCOM) е атакувало адвокатите на Тръмп... а останалите са колатерални жертви.

почти всички успешни атаки по сигурността се дължат на небрежност на потребителите. малка част на проспиване на мерки за сигурност (в това число изкореняване на бъгливи и пробити приложения) и единици са тези на гениални хакери минали през всички протоколи за защита и сигурност.

Гогов, сега прочети пак какво си написал. Ти разбираш ли го? Остави грешките...