Коментари - 300 хакери премериха сили в Женева | IT.dir.bg
назад

300 хакери премериха сили в Женева

Близо 300 хакери, пристигнали от цяла Европа, премериха сили на изложението Insomni'Hack в Женева.

Обратно в новината

Коментари - 300 хакери премериха сили в Женева | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко може реално да се направи в пъти по-сигурно що се отнася до публично известните технологии, НО се прави нарочно уязвимо за да не се затруднява контрола и шпионирането. Иначе за лесен контрол има цели скрити раздели от физиката на базата на които има технологии с които може да се чете, и манипулира информацията, и хардуера във всяка публична електроника от разтояние. Принципно никои няма намерение да създава добре защитени публични технологии. А и повечето военни не са реално защитени от високотехнологични хиперфизични атаки. Само илюминатските технологии са достатъчно напред спрямо всяка земна технология за да се каже че няма шанс да бъдат хакнати от земни хакери. Там само извънземните могат да си правят каквото си искат. Но то илюминати така или иначе им се кланят и ги слушат покорно.

На такива изложения само се търси материал с интересни хрумвания и някои с повече от дузина оригинални хрумвания и потенциал ги вербуват. Повечето от тези там стават и лягат с компютри поради което често достигат до неочакванно добри кибер нападателни комбинации. Но най-добрите не ходят по такива места. Те си ценят независимостта, анонимността и свободата, лесно се сдобиват с какво да е количество финанси според нуждите си, не алчнеят за повече, и си работят за принципа да знаят, и могат повече без да се набиват на очи. Последните нинджи не се ограничават само до работа над софтуера или хардуера, а изучават и комбинират науки и техники за екстрасензорна, и ментална манипулация, социален инженеринг, военни технологии, многомерна математика, астрално разузнаване и синтетичен ум. Често се самовнедряват и екстрактират инфо и технологии от места със силно ограничен достъп. Обичат откритията и неочакванните комбинации, и за забавление обичат да ловят такива хлапета като тези. Те имат доста пороци с много ограничения, малък опит с висок клас хакери, които ги правят лесно уязвими и редовно оставят резултатите от труда си на нинджа хакерите за които споменавам.

Човек си мисли, че ако нещо е направено само от хората, можеш да го направим рай за нас - чисто и спокойно! Обаче не. Какво се оказа, направихме компютрите и ни заливат повече вируси, отколкото полезни програми. Ами да си бях оставила компютъра в гората (на сушина) по-малко гадинки и проблеми щяха да го нападнат. Защо е това? Излиза, че нашите мозъци и души са инфектирани повече от всяка среда навън!?

Опита ли се да прочетеш какво си написал или "по навик" - важна е бройката постове?!

Всеки ден получават по 15000 нови вируса???!!! Как е възможно да са толкова лоши хората?

"300 хакери премериха сили" И кой испи най-много бира без да повърне?

Някой задава ли си въпроса защо се спрягат броя вируси за Android, а не за Windows mobile и iOs? При мен се оформят поне 2 допълнителни въпроса: 1. Кой поръчва вирусите? 2. Коя е най-популярната ОС за мобилни устройства?

Хакери ? Тия са си дечковци набиващи баничка и боза.

Компютъра и интернета (както и основата на повечето програми) които ползваш са създадени именно от "хлапета нагъващи банички с боза" (макар и в американски вариант). Да не си мислиш, че дължиш днешния дигитален свят на сериозни 40 годишни чичковци в костюми ?

Много филми гледаш май. Я прочети кой е създал компютъра и на колко години е бил, кой е създал "интернета" и той на колко години е бил тогава. Или си мислиш, че фейсбук го създаде също тоя Цуки. Като пораснеш ще ти се изяснят нещата.

Коментарите, нокаквато статията такива и коментарите й.

Напиши нещо умно.

Много си тъп

Казват, че по отношение на компютрите хората се разделяли на пет групи : програмисти, хакери, юзери, ламери и ... счетоводители ! Последната група - тази на счетоводителите е самостоятелна, защото онова, което те могат да направят с компютрите е недостижимо за останалите групи, а в най-добрият случай са нужни часове, а да се поправи стореното от тях ! Настръхвам при мисълта, че може да има и съревнование между счетоводители за "въздействие" върху компютри и софтуер !

Направих си един BAT файл със следните редове: C: MD \TEST CD \TEST COPY \. ECHO YDEL . CD\ RD \TEST и AVG ми го засече като вирус. /За незапознатите с ДОС - създавам папка, копвам от главната файлове, трия ги и трия папката накрая/ Ако цъкна на report и моят "вирус" ще е един от тези 15000. Да не говорим че всеки keygen или Windows Loader се засича като вирус.. А какъв вирус е , ако не прави 2 неща: 1.Да се разпространява 2.Да гаднее?

Коректора явно е "изял" обратната черта "\" дето я имаше при командите. Защо ли не я позволява цензурата?

На тази и други сбирки - като Black Hat и DefCon се набират специалисти от правителства и корпорации :)

Така е... Преди хакерите бяха модерните робинхудовци, а сега работят за правителствата и корпорациите... Както се казва-No respect!

Брей вия двамата големи резбирачи стенахте, пък и далаверите на правителствата разбирате. Момчета много филми гледате и четете неправилнит тинейджърски форуми. Хора способни да пишат недобронамерен код, да проникват в компютърни систми и мрежи и т.н. не ходят по такива долнопробни ивенти. Това да не ви е университетската борса в НДК-а бе ... ех колко мъка има по света...