Коментари - 5 начина да се защитите от хакерски атаки | IT.dir.bg
назад

5 начина да се защитите от хакерски атаки

Хакерските атаки стават все по-често явление, но потребителите могат да са една идея по-подготвени и защитени, ако спазват няколко простички метода.

Обратно в новината

Коментари - 5 начина да се защитите от хакерски атаки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

C 2 протокол или пишеща машина.

Какво е това -"една идея по-подготвени"!? Откога "идея" стана мерна единица? Чудя ви се на "акъла", как можете да пишете такива недомислия.

Направо плашеща статия. Някой може ли да ми каже, колко отворени порта и кои са, на новоинсталирана десятка. Платена е, не е кракната.

Двойната идентификация е изпращане на SMS с код при влизане в профила. Това което сте написали е таен въпрос и отговор.

Успех с изтриването на акаунтите по сайтовете :)

ChatGPT

Скъпи балами, защита от хакерството и кражба на лична информация НЯМА! Щом си в мрежата - "хакнат си" Или както се бяха изразили няколко разработчици - единствения начин да си сигурен в компютърната си защита е да не си свързан в мрежата и компютъра ти да е 24/7 заключен в стая без никой да го използва

ако не те хакнат хакери, то службите си го правят официално без да те питат, под предлог за национална сигурност. най-добрия съвет е да не са пази нищо секретно

Двойна идентификация 2FA с таен въпрос коя ви е първата кола......отговор Golf 2!?!

Пропуснали сте най-сигурното решетние. Изключете устройството от интернет! ;)

то днешно време като ше му спирам интернета, може направо да го ритна през прозореца после кво ше правиш с тая машина без интернет?

Да, но е решение и точно така се решават въпросите за ключови места при военни, полиция, АЕЦ-и и подобни. Включително с отделни мрежи. За обикновеният потребител изказването ми бе шега.

Направо си е така! Без фейсбук направо не се живее!