Коментари - Хакерството за шпионски цели рязко нараства | IT.dir.bg
назад

Хакерството за шпионски цели рязко нараства

Хакерството за шпионски цели рязко нараства, а хора и правителства от Източна Европа играят все по-голяма роля в тези дейности.

Обратно в новината

Коментари - Хакерството за шпионски цели рязко нараства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми можещите, индивидуалистите, кадърните, креативните са точно в тази част на Света.

"11% от шпионските атаки се приписват на организирани престъпни групи, а 87 на сто - на правителства." - Достатъчно! Закривай Демокрацията!!!

За Китай написали за рускоговорящи също (макар не е ясно как определят какъв език говори този зад клавиатурата), а за нашите съюзници зад океана и англоговорящи нищо, странно Сноудън и викилийкс други неща показват.

Ехе, нищо ново...

Вече се бях изнервил! Над една седмца - никаква информация за лошите хакери! Вече се бях успокоил /в лошия смисъл на думата/, че няма да бъда хакнат..От над 10-15 години чакам да бъде хакнат! Няма антоворусна, нищо огнена стена и тем подобни изгъзици - предназначени за паникьосаните и порно-гледащите!

О аз и порно гледам с години без антивирусна. От време на време се впива едно дето никоя антивирусна не го лови но го намерих къде се вре и го чистя на ръка, това е. Истинските хаквания са невидими обаче, най-вероятно просто няма да забележиш, че някой ти ползва машината за да разпраща спам или нещо подобно. И никой антивирусен софтуер няма да те опази от това, разбира се.

Занимавам се със софтуер от мнооооого години..Преди време за кеф пишех вируси /НЕ за масово ползване...Само да си начеша крастата/. Вероятността лош хакер да влезне в компа ми без да го разбера е 0% (Е, за да бъда честен нейде около 0.00001%).

В англоговорящите страни хакерството за шпионски цели е облечено в законова форма или институционализирано - т. е. не е незаконно. Нещо като случаят с корупцията ...

Дъра-дъра пак празни приказки. Бе като нямате по-добър източник от "една жена каза" толкова ли е трудно да не пишете глупости.

> 11% от шпионските атаки се приписват на организирани престъпни групи, а 87 на сто - на правителства. Каква е разликата между организирана престъпна група и правителство? Принципно питам.

Ами организираната престъпна друга е добре организирана :-D

А правителстваната не е ли? Точно правителствените хакерски атаки са най-опасни! Разликата е, че едните имат лиценз да извършват терористични актови по мрежата и никой не ги гони!

:D :D :D :D