17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уха, какъв спорт бар са отворили в Мохаве по случая Студена бира и чипс и много снимки на марсиянци

Буцииииии, хората на Марс хеликоптер пратиха, стигна, кацна, на Витиня тунела - кога?

много е готин тоя : "нанайси" твърд е в тъпотията си като истински комунист. не човек, а желязо!!!

Как може да напишеш: "В отлична форма" ??? Това да не е кацане във фитнес зала? П.С. Браво!

Ами в оригинала трябва да е било "excellent shape", "състояние" вместо форма би било по-добър превод предполагам но смисълът е очевиден в двата случая.

Аполо Нанайче, троли, троли какиното. Аз като собственичка на ДИР.РУ ще трия всеки коментар срещу теб. С Пролетарским успехом от моего мужа Товарищ Сергей Яков-Станишев.

А ами какво стана с Пеевски и Чакъров австрийското отроче или всички сте в кюпа?

BajMihal

Очаквах по-голяма активност на психично (да ги наречем) нестабилните Аполо и компания (той си знае колко точно са). Явно са понамалели дневната дажба копейки за пост. Не е на добре работата...

Още се обажда(т.... :), едва ли са ги съкратили. По-скоро шефовете им са видели, че врявата им е контрапродуктивна за тях (колко години им отне да го стоплят е отделна тема, не особено ласкателна за шефовете в тролефермата) и полека-лека ще ги изтеглят от оборот тук. С тоя си пост ще ги активирам за малко предполагам но си знаят, че купонът е приключил

То това требва да е вече основното средство за придвижване на тиа апарати на млМарс, нема кво да се търкалят. Базова станция с лабораториите, която също да може да се мести с летене но по- рядко, и един или два- три летящи по-малки и по- подвижни модула за събиране на проби, които да имат и колела за бавно и кратко движение на късо разстояние при пробосъбирането.

"Холивудската симулация на марс-хеликоптер се чувства отлично в пустинята Мохаве" - ето това трябваше да е реалното заглавие на тази научно-фантастична статия. Единственото превозно средство което някога е кацало на Марс, ако наистина съществува такава планета - все пак все още не е отишъл до да се убеди със собствените си очи и да се върне и да ни разкаже, е руска сонда която не успя да кацне както трябва навремето на Марс. Аз на измишльотините на създателите на фалшфиката Аполо не вярвам.

Човек, нали си знаеш ...

Пак не си успял да изгълташ канчето с лекарствата преди да го разсипеш ей, тоя тремор ще те довърши.

_stankow

128 "приземени" Боинг-777 и един все още неизлетял хеликоптер от кило и половина. Как добре им дойде на пропагандистите ...

И бият негрите!

Авиопарк на Аерофлот към 01.02.2021. Boeing 777 - 19 бр.,Boeing 737 - 47 бр.,Airbus A350 - 1 бр.,Airbus А330 - 16 бр.,Airbus А321 - 33 бр.,Airbus А320 - 72 бр.Единдтвеният руски самолет, и то с голяма въпросителна ,е Sukhoi Superjet 100 - 48 бр.Що така бе stankow , къде са Туполев ,Илюшин , Яковлев ?

Жалка история. Милиарди за обхват 5 метра височина и до 300 метра пробег. По веднъж на 3 месеца... Ако не е прашно... Да бяха мятали камери за еднократна употреба с ластична прашка - повече щяха да видят...

И аз съм склонен да мисля като теб. Но най-добре би било. първо да се вложат милиарди в изчистването на Човечестото от малоумници и интелектуални инвалиди като теб, а след това преспокойно и на много по-изгодна цена може да се продължи с изследването на Космоса.

Докато се изринат, подобни на мятащия с ластична прашка, Космонавтиката ще спре поне за 100 години. Единственно поезията на Рогозин ще цепи Пространството.

Ходи си играй на двора на село, погледни кокошките дали са снесли нещо и не си напъвай модъчето с неща твърде далеч от теб!

али експрес готини играчки правят

Да правеха и лекарства да ти помогнат с обсесиите.

Хеликоптерът "Инджинюъти" на Марс е в отлична форма - прави всеки ден разходка на чист въздух и после се припича на слънце !!!

Ти да не завидя на хеликоптерчето бре? Ами излез от панелката и се порадходи малко. Полезно е!