Коментари - Хеликоптерът на НАСА "Инджинюъти" изпрати последното си съобщение | IT.dir.bg
назад

Хеликоптерът на НАСА "Инджинюъти" изпрати последното си съобщение

През 2021 г. "Инджинюъти" стана първият моторизиран космически апарат, осъществил полет над друга планета

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Хеликоптерът на НАСА "Инджинюъти" изпрати последното си съобщение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СССР няма успешни кацания на Марс.. Всички апарати включително и Марс 2 и Марс 3 се разбиват. Естествено за да оправдаят резила руснаците лъжат, че Марс 3 работил 20 секунди "в условията на прашна буря", но лъжат. По-вероятно да е работил 20 секунди преди разбиването. Съединените щати посетиха Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Церера и Веста, кацнаха на Венера и Марс и стъпкаха Луната с астронавти. За последен път Русия е била извън околоземната орбита преди 31 години (Фобос) и никога извън орбитите на Венера и Марс.

Мисията на марсохода ПЕРСЕВИРАНС струва на НАСА 2,5 милиарда долара . Дворецът на Путин струва на руснаците 1,5 милиарда долара, въпреки факта, че все още има голи стени. До края на строителството на двореца стойността на проектите ще бъде изравнена. Съгласете се, че 20-ият царски дворец е по-важен за Русия от Марс.

Хеликоптерът на НАСА "Инджинюъти" изпрати последното си съобщение - и то гласеше: - ИЗВАДЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ НАЛЪМ ОТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА хехе!!

Точно, хехе ще има да почака бидоня за зеле да фръкне успешно

Кефи ме как си пишеш и после сам си отговаряш. Кога ли и за теб ще четем, че полицията те изведе от дома ти, за да те настани в психодиспансера....

Фона на който е сниман прилича на Столипиново.

Фона на който е сниман прилича на Столипиново.

72 полета - 72 пъти Разбирача ака Аполо нанайси си стрига налъмите...

Хехе с налъм вгз и вакуум в главата

Мечтите на един психично болен путинофил...