Коментари - Windows 10 - вече и по хладилниците | IT.dir.bg
назад

Windows 10 - вече и по хладилниците

Бъдещото поколение умни хладилници на LG ще бъде с операционна система Windows 10.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 - вече и по хладилниците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основната функция на Win10 е да тотално да следи и събира информация за клиента и да я изпраща на Микрософт, ЦРУ,ФБР,НСА и др. - с цел " да се подобри ""обслужването"" на клиента"! Под лозунга "грижата за човека - основна грижа на партията" Вин10 е поставен в услуга на тоталния шпионаж и хич не го е грижа за правата на т.н. човек.

Те от Майкрософт нямат друга работа и по цял ден се трудят за да открият начин да ти крадат мислите! И като ти ги вземат, да ги пратят в ЦРУ, а твоята кратунка да остане празна, ту туу ...

Ти можеш ли да си представиш какъв дата център трябва да имат за да съхраняват информация за това какво си правил преди една година и така за примерно 1 милиард хора? Можеш ли да си представиш колко информация е това? Абе ти къде си расъл изобщо???

"Потребителите могат да пускат на хладилника разнообразни приложения, сваляни от официалния магазин Windows Store." Значи свалям приложение от Windows Store, и директно... в хладилника... :)

Ще може ли да се деинсталира!? Че хладилника може да е с приличен компресор и добра функционалност и една "дограма" да развали сделката ще е тъпо.

"На изложението LG демонстрира работа с Paint и Skype" значи към функциите на хладилника добавяме графична обработка и социални мрежи. Графичните дизайнери могат да си хвърлят компютрите, че вече няма да им трябват.

ха ха ха ! хладилник с вируси !

Видяла жабата че подковават вола...

Най-накрая да му намерят истинското приложение на Виндоса.

Кой, изпи бирата?

А душ с компютър и водоустойчива уебкамера има ли? Искам да подаря на съседката за Коледа.

Каква е ползата за LG и Microsoft е ясно. Но каква полза имам аз от това хладилника ми да е по-умен от мен и да има операционна система?

горедолу никаква! ще имаш списък на продуктите на капака на хладилника, който трябва сам да поддържаш (сам да пишеш какво влиза и излиза) за да не ти се налага да го отваряш да погледнеш, а също така: "На изложението LG демонстрира работа с Paint и Skype" ще скайпиш от кухнята и ще обработваш фрафики също от там.

Уиндоса да се заеме и с неговото пълнене

Другият път като се посерете, ще знаете - защо!

'щото тоалетна хартия има само с win 7

Умната, защото ще поместя снимка във Фейсбук, че марулите са свършили!

бе аз от 10 години имам сименс с уиндоус пък не знам за LG

Вече надушвам смрад на развалена риба и агнешки главички...

получи съобщение по вайбър ли

Дали ще има драйвъри за "Мраз"?

изби рибата

Само за модела 80А.

Просто си представям как го чакам да инсталира updare-и

Поклониците на лукавият искат и да знаят какво ядем. Какво нездраво любопитство. Никога не съм предполагал че домашният хладилника ще има нужда от операционана система и връзка с интернет. Какъв възвишен напредък!!!

И къде, ще си лепя магнитчетата ?

споко, за това ще има специални apps

Ми той само за там става!

леле, край! ще спрат да работят ладилниците... ладилници без прозорците ще станат най-търсените на пазара! само гледайте!

Таблет с охлаждаща система и отделение за бира :)

Бре! Хладилник с прозорец !

Един Виндоус трябва за Боко белким стане смарт.

В толова параноичен форум не бях влизал скоро...Гледайте случайно да не пръднете,че и от газзпром ще ви погнат

Абе тяхната мам.... Търсая си проста кола (без компютърни глупости), прозд хладилник, прозд GSM, прозд хладилник и т.н. Е няма вече такива мам... му. Сите станаха по - умни от мене!

Купи си Алфа Ромео като мен...проста та проста, само турбо и сменяш всека трета смяна на масло и се возиш. Нема компютри, нема екрани. ;)

Вземи си Москвич! Супер прост, с отверка, чук и ъглошлайф може да си го поддържаш до пенсия.

М$ Уин 10 бозъ по хладилниците, а дървоид по тостерите! А за всички останали има линукс, мак ос и айос!

Ще те видим като сложат лайн-OS-а на някой тостер как веднага ще започнеш да обясняваш как нямало нищо по-нормално от това...

ГОРКИТЕ ХОРА, ДА ДАДАТ КУП ПАРИ ЗА ДА КУПЯТ УРЕД, ЧИЯТО ПРОГРАМА ЩЕ ГИ ШПИОНИРА, ОБИРА И ЗАЛАГА ПРЕД ВСИЧКИ ТАЙНИ СЛУЖБИ!!! ТАКЪВ БОКЛУК И ДАРОМ НЕ ВКАРВАМ ВКЪЩИ!! НИКОГА!!!

МАЛЕЕЕ, БАЯ ТЕ Е ПОДГОНИЛА ПАРАНОЯТА,А?

сложили са хладилник за охлаждане на таблета, а и отделно от това тоя Уиндоус10 за друго не става

хората няма кво да ядът, те нам'коси ми праят...

Кортана, дай две бири!

Съжалявам Бил, опасявам се, че Кортана я няма и не мога да го направя.

Сири, млъквай и запретвай ръкави на айКотлона да правиш свинско със зеле ;-)

Я си помисли пак!

Сори ма Кортана български низай.

Бири йок. Трябва секюрити ъпдейт за 50 долара, иначе вратата не отварям.

Искам да си сложа на лопатата ОС. Ама се чудя каква WIN или Манго

ми според мен най-добре си сложи Лопунту Самокоп 2 - специална версия на Убунту за трето поколение смарт лопати

Ал

Какъв е проблема на обикновен хладилник да залепите един таблет, ако толкова искате го направите "умен"?

То това всъщност е този хладилник, само че с фабрично залепен таблет.

От което ще му тръгнат и 90% от проблемите ...

Ех да му се невиди. Пак ни изпревариха. Вратата на хладилник е идеалната кутия за новия таблет на БАН. Ще събере всички хай тек чаркове.

Windows 10 допускам да ползвам само под формата на тоалетна хартия - нали вече е rolling OS. Другите коментиращи тук - стига сте обиждали и приравнявали хубавата боза с Windows.

Бил Гей хвърли милиарди за разработка на презервативи - как не са се сетили и на тях да "инсталират" 10ка.

Windows 10 IOT за коментиращите незнаещи.

Много го мразите тоя windows. А като играхте игри на него и пускахте пиратски филми и софтуер си биваше... Щото маковете бяха прекалено скъпи, а Линукса ставаше само за браузване... Навсякъде пишете, че ви бил следял... Откога толкова хора работят в националната сигурност или ви е страх, че ще видят че сте гледали порно...

Линукса отдавна не става само за браузване :) Има няма десетилетие. Дори специализиран софтуер като Фотошош и Вегас стават все по-стабилни през емулацията. А това за следенето - и ти като повечето пропускаш основното. На никой не му дреме какви извращения гледаш. На тях им трябва каталог на информацията за теб, че като им се наложи, да те разпънат на кръст без абсолютно никакви пречки и забавяния. Не се притеснявай - винаги може да се намери за какво да те хванат ако поради някаква причина те нарочат.

И това им е целта ли!? Да събират компромати за обикновенните хора, за стотиците милиони обикновенни хора, така че в даден случай (ако се появи такъв) да използват тази информация. Аз мисля, че това събирането на статистически данни е по-скоро с търговска цел. Така че им е безразлично коя точно марка паста за зъби ползваш, важното е рекламата за четка за зъби, която ще ти излезе във фейса, да съвпадне с марката на пастата и да се дигне шанса да си я купиш.

Кои са тези ТЕ/ТЯХ?

Баси той Win 10 home струва 120 долара без ддс. Значи 250 лева отиват за ОС, то за хардуера какво остана тогава????

Това е някаква скопена версия на ОС-то. Като добавиш и ОЕМ споразумението, цената лесно може да стигне $10-$15, което е поносимо. Мен друго ме тревожи. Сега вече М$ ще знаят какво пазарувам от бакалията, кога и какво ми готви жената. А като турят и един win в тоалетната (което, според мен, е само въпрос на време), нешата ще станат съвсем обезпокоителни...

"Компютърът на хладилника включва процесор Intel Atom, 2GB RAM памет и пълноценна операционна система Windows 10" Пише пълноценна затова тая цена сложих. Иначе те отдавна знаят какво си пазаруваш във всеки магазин има камери и са наясно кой какво взима. Да не говорим за картовите плащания и там е ясно. Вече почти не е възможно да купиш нещо и да не си сниман или документиран по друг начин.

И за чий х ти е такъв хладилник.

Щели да пускат версия на Win 10 за чук - да забивал по-добре.

даааа, така е. Версията е Уин10 Чукундур за 4-ядрени чукове с хипердръжки на всяко ядро.

еее, баси моя чук е двуядрен май ще си остана с win 7

вече контролират и хладилника ви. Какво ядете, кога, за колко пари, от къде са парите, колко човека сте в къщи, кога ви няма, кога се връщате . . .

Тоалетна дъска с Windows 10. Но без офис пакет,ако може...

Има, има, само че са с преинсталиран медия плейър.

Гъзарския модел е с 18 мегапикселна камера.

Win10 е тотално сгрешена и омазана ОС която е чудно че все още не са изтеглили от пазара. Вместо да ремонтират с плъгини и кръпки стара ОС която да върви добре те се впускат да правят нови бози от които нищо не става само след няколко дни. Искам само да вметна че огромен % от американците си купуват макове или си слагат линукс , а ние умниците се мъчим с тоя боклук и преинсталираме през 2-3 месеца заради вируси и бъгове. Хладилник с 10-ка звучи малко като Е-класа с двигател от лада.

Кога стана циганин, кога ти почерня гъза, кога оди в Америка, че зе и от OS да разбираш и ко си купуват американците...

До сащ съм ходил няколко пъти на гости а компютри продавам и ремонтирам почти всеки ден от 2003 насам , така че циганинът си ти глупако в случая.

Е ти със старата си щаига как разбра кое е добро и кое не. Аз го ползвам вече половин година и съм много доволен, за мен най-добрият ВИН създаван досега дори по добър от 98,ХП и 7.Как пък аз нямам един проблем а все на теб ти се случват много странно. Когато отидеш да работиш в САЩ пак провери какво използват но недеи да гледаш в местният макдоналдс, а в някоя голяма корпорация.

Не наричай едноцифрено число огромен процент.

и хладилника няма да работи като хората, щом има шиндоус никога няма да си купя такъв хладилник, той ще става да съхраняваш само боза, а както знаем тя няма нужда от хладилник срока на годност е по две години

Много полезна новина - LG с този Windows 10 отпада от марките ми за хладилник окончателно.

Поне можеш да го ползваш по всяко време - не е като да те свалят от самолета заради Note 7...

Аз чакам mainframe чушкопек с GUI.

изкърти мивката от банята:) ++++++++++