17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо си мислех дали да си взема Nikon Z7 и виж ти Хуиаговей направили телефон снимащ по-добре .... Направо ме навиха!

Абе защо не вземат да правят фотоапарати Хуауей, след като все с камерата се хвалят!? Опа, забравих, че при фотоапаратите ще са никой, опашкари. Там няма да могат дори да се доближат до Канон и Никон.

Хубаво ама без ъпдейти на основни функции за какво да си го купува някой, като може да си вземе нещо работещо.

айфон и да чка да гръмне след някой ъпдейт,а краварите пак ще го издухат щото най големия им пазар е китай а там тече кампания по гоненето им,така че ти пак ще си на перона горд милиционер

Не са само ъпдейтите. Днес в BBC - ртия дни може би и тук ще - се появи новината, че ARM са спрели всякакъв бизнес с Huawei защото, макар да са UK базирани, голяма част от нещата им били стъпила върху американска технология и така попадали под забраната идваща от там. Което е огормен удар - или китайците трябва да си купят някого, дето да може да им направи техен конкурентноспосбен процесор (такива човеци по света се броят на пръстите на едната ръка), или да се откажат от бизнеса. Дори да успеят в това ще им трябват няколко години докато имат нещо; но сегашните процесори дето имат могат да ги удържат още известно време, в процесорите напредъкът не е толкова бърз напоследък. Ще е интересно да се види какво следва, това е първият случай, в който виждам американците да ползват най-сериозното технологично кранче, което държат в ръце и (може би) могат да затворят. Във всеки случай западният пазар - БГ включително - вече го няма за хуауей.

Процесора си е техен, ама нали само Карлуково ти е в главата вместо да прочетеш малко.

Що не се научиш да си траеш като не знаеш за какво говориш. Гледай си лечението и се старай повече, нямаш и 0.1% от нужното знание в главата си за да имаш какво да коментираш по въпроса.

ми изтрихте коментара, че СОНИ е тази която трябва да обира овациите, а не фалиращата фирмичка?

СОНИ трябва да обира овациите, а не разни китайски фирмички пред фалит.

а пък ние искаме да продаваме Apple. Останалите да се забранят със закон.

"Устройството вече се предлага в Технополис на цена 569 лв. Honor 20 ще е наличен в три цвята (синьо, черно и бяло) на цена 499 евро за версията с 6/128GB памет, а Honor 20 Pro ще се предлага в два цвята - phantom blue и phantom black срещу 599 евро (8/256GB)." Е технополис ми станаха фаворити вече щом продават на загуба! цената е 989 ЛЕВА към 22,05,2019

За 569 лв. се продава Honor 20 Lite, която е нормална цена, при положение, че според GSMArena.com цената му е 300 евро, на Honor 20 е 500 евро, а на Honor 20 Pro е 600 евро.