Коментари - Експерти: Хора ще стигнат до Марс през 2039 г. | IT.dir.bg
назад

Експерти: Хора ще стигнат до Марс през 2039 г.

През 2033 г. астронавти ще бъдат в орбита около Марс, а 6 години по-късно може да бъде извършено първото кацане на Червената планета.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Хора ще стигнат до Марс през 2039 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"През 2033 г. астронавти ще бъдат в орбита около Марс, а 6 години по-късно може да бъде извършено първото кацане на Червената планета." Ей, ама тия как ще издържат цели 6 години в орбита около Марс бе???

Чудесно ! С този темп на напредък в аеронафтиката (космо-летенето), сроковете могат и да бъдат съкратени. И да се върнат и разказват на земляните. :)

Докато се опитват да предсказват техническическият прогрес след десетилетия, при положение, че настоящите възможности даже не са и в полезрението на "пророците-експерти", не е възможно да се роди друго освен поредната плоска глупост. Историята не спира да го доказва, непрестанно! Да не говорим, че скороста на развитие вече се удвоява на година като вече не може да се догонят и капацитетите от вчера.... Докато изчисляват бъдещето на базата на Милиарди, ще продължават да си вЕрват, че 2+2=7 а земята е плоска щотУ, нещо си... надеждата остава в китайците, не мисля че те ще продължат да вярват, че живота им струва пари които си заслужават умирането.

Стигнаха на луната и после се не върнаха защо ли... :D

а ти сигурен ли си?

Не 2040 , а 2039 ...е това се казва точност...

да стане -до 2033 световната икономика ще се разпадне и няма да има космически проекти.

Всъщност много по-скоро. До няколко години.

Точно, че ако стане една световна война, после науката ще дръпне напред. Справка - първата и втората световна война.

Танас

Ако стане и натиснат всички копчета, науката ще дръпне... от тоягата и кремъка нататък.

Пшшшш алооо Станишев от там се връща

На луната им е забранен достъпа ако вярвате в НЛО!А за Марс могат да забравят никога няма да се стъпи или ако се стъпи то няма да е човешки крак!Няма да позволят диваци да летят в космоса и да правят замърсяване !!!

В случая става въпрос за американска, а не за руска мисия. Така че извън земните ще си кротуват.

Хапченцата изпи ли си ги, ако си хайде да си лягаш, че стана късно моето момче !

Не мога да разбера какъв е тоя зор да ходят до Марс!?? Да вземат първо да се напънат и да отидат до Луната!!!

Пак ли? Обясни ми, моля те, защо точно в разгара на студената война руснаците, признаха, че американците са ги изпреварили и са стъпили на Луната. п.п. Избери си. :) а) Руснаците са тъпи и е лесно да ги заблудиш с малко специални ефекти. б) Русофилите са тъпи и е лесно да ги заблудиш с теории на конспирациите. в) Американците всъщност са стъпили на Луната.

Кой какво е признал и кой какво е направил е въпрос едното на договорки а другото на възможности. Какво се договарят на международно равнище и какво ти кроят ти никога няма да разбереш. Ако са стъпили дай снимка на спускаемия апарат на Луната. Поне една снимка.Следи от реактивната струя на кацащ и след това излитащт спускаем апарат. На Луната няма втър, който да заличи следите.

какво им е доказателството?Хвърлиха милиарди, ако бяха продължили сега шеше да викате КПСС БКП!

А до Париж, кога ще можем да отидем?

Причината е, че на Марс има по-близки условия до земните и се очаква по-лесно да се изградят автономни животоподдържащи системи. Поддържане живота на Луната явно ще изисква технологий, които нямаме към днешна дата.

Да, да, римският пълководец Технологий, беше много добър в тези работи!

100% американците ще идат до Марс с руски двигатели, щото ако не са тея двигатели няма да има какво да пишем за съвецката космическа мошт! Нищо че разработват в момента 2 революцьони двигатела, Бащицата и Божествений Путю ша ги изпревари и ша ги направи първ!

това ли ти е опорната точка?

Ами не знам, ама съм забелязал че точно вие, русофилчетата под всяка статия си пишете една и съща опорна точка - как двигателите ви ги ползвали САЩ (нищо че са морално остарели дараци по на 30 години) и че техните много гърмели. Което си е сто процента лъжа, ако видиш статистиката ще разбереш че и руските гърмят яко. Отделно че САЩ имат поне 10 пъти по-натоварена космическа програма от любимите ви колхозници и е нормално да има и повече инциденти.

Въпросът е как ще се върнат. Единственият реален вариант е да намерят на Марс склада с резервните двигатели на древните македонци.

TИPAMИCУ

Няма връщанка от там. Те ако можеха да се връщат от кога щяха да ходят до Луната и да се връщат но само на филм го докарват.

До 15 години няма ли да има нови технологии, нещо революционно, което да надмине прогнозите и очакванията? Май запецнахме, откакто се появиха интернета и свързаните с него играчки. ВРЕМЕ Е за нещо по-голямо и ново!!!

Ако тръгнат веднага и ходят всеки ден... може и да стигнат до 2039г.