Коментари - Какво може да ”сготви” 3D принтерът (снимки) | IT.dir.bg
назад

Какво може да ”сготви” 3D принтерът (снимки)

Испанската компания "Natural Machines" започва продажбите на 3D принтер за храна. Принтерите ще бъдат произвеждани в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Какво може да ”сготви” 3D принтерът (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли ми се струва, че мога доста по-евтино, бързо и със същия успех да метна едни кифтаци във фурната, вместо да давам 200 лева за шприц да ми принтира един сандвич? Вече вместо плескавица ще му викаме принтавица....

ОООпс - било 2000 не 200

Принтавица ми звучи като брадавица

А дано, ама надали...

Мда! И ще има опция за боравене с готови смески в капсули директно от градината на баба ти!

Да измислят принтер за 3Д жени, че нещо съм го окъсал от всекъде!

Тая гадост отказвам да я ям и аз...........БляхАУ!!!

Пинтера ще прави НЕЩО което има вкус на НЕЩО.Витамини, минерали, аминокиселини и всичко от което тялото има нещо, ще бъде заменено с НЕЩО от което ще се пръкне и чисто новата бъдеща смъртоностна болест.

".. от което тялото има нужда"

Скоро да очакваме принтер за печатане на бебета! Избираме пола, цвят на косата, цвят на очите и т.н и принтера започва да печата! Хаха!!!

Има един филм с Луи дьо Финес, казва се "Крилце или кълка".

Прилича на по-хубав кухненски робот.Не бих изхарчил 2000 лева за тая глупост.Винаги мога да си направя огромен вкусен хамбургер със истински салам няколко вида сирене салати и свежа маруля.Тия тука ми показват изкусителни снимки на нещо което прилича на повръщано.Бегайте от тука бе ,смешници.

"истински салам"...Изумен съм!

"свежа маруля"......произведена по хидропонен метод(страхотен вкус). "няколко вида сирена".....потърси в Google за ползата от млечните продукти(не рекламите!)

С моите реплики не искам да кажа, че съм за употребата на такива принтери, поне на този етап ! Напротив! Убеден съм, че "мастилата" в тези принтери ще бъдат концентрати от ГМО и всякакви отпадъчни продукти.

Хамбургер със салам?!?

мен

И сега като започне едно здравословно хранене ...

Щото в момента масовото хранене е здравословно ?

мен

Не е, но вместо да върви към оправяне става обратното

няма да стане ни моат тиъ дъ принтирът загнили ябълки зер...)))))

Зад гръмките думи и реклами стои просто един автоматизиран шприц. Нищо, което всеки не може и сам да свърши в кухнята. Освен за декорация за друго не виждам да свърши реална работа...

То и колата са само едни много бързи и силни крака и не, че не можеш сам да стигнеш до морето пеша, ама гледам ползват ги ;)

Жената искаше да ти каже, че новото е само от количествена гледна точка ;) Макар, че има и някои функции, които са доста трудно изпълними иначе.

За теб не се съмнявам, че и жена би си отпечатал на 3D-то. Това, всъщност, вероятно е и единствения начин да бъдеш с такава...