Коментари - Huawei приключва годината с изпълнен план | IT.dir.bg
назад

Huawei приключва годината с изпълнен план

Huawei е изпълнил годишния си план да продаде 140 милиона смартфона през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Huawei приключва годината с изпълнен план | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди точно година, закупих Huawei p8 lite. Година след това, съм все така доволен, телефонът не забива, издържа не малко изпускания - 6 точки. 9-ката е още по- красива и изпипана, а и най- добрата в съотношение цена - качество на пазара. Препоръчвам !

Китайското менте си остава номер 1 в Азия и БГ. Ама в Америка и в Европа ората не са бедни и глупави. Ментака си е ментак.

Що не видиш продажбите в Англия. Много мои колеги в Англия смениха куците ябълки за хуавейчета и са много доволни. Преди години плюхте и самсунг ама сега са си безпорен лидер. А това ,че и айфоните са сглобявани в Китай и гърмят май ви се иска да не коментирате. Каквото и да правите не можете да отречете 140 млн продажби с тенденция на нарастване. Това не се случва ако продукта е менте. С нетърпение очаквам р10 през април.

Гърми ти главата

Виж явно си някъде 10-15 години назад с осведомеността ... Телефоните всичките се произвеждат в Азия. От миналата година дори процесорите Snapdragon ги прави предимно Samsung. От неазиатските - Apple, Motorola, Nokia, Alcatel ... производство извън Азия реално не остана. Тук там се правят, че сглобяват нещо не в Китай, но реално частите идва от там. Apple в САЩ имат само Търговски отдел и една фалшива лаборатория за разработки. Реално 90% иследвания и разработки се правят на място в Азия редом с производството. Ако Азия се обедини и утре каже вървете на майната си електроника от нас няма да видите. Целия свят остава на сухо. Силиконовата долина в САЩ няма и 1/100 от капацитета Азиатските фабрики. Реално всяка електронна джаджа която пипнеш е ако не 100% азиатска то поне да 90%.

Е и какво? Да ми сравняваш марката Епъл, Самсунг, Нокиа или Алкател с Хуавей просто е безпредметно. Едните са световно доказани е последната един бюджетен рутер не може да направи без да се бъгне камо ли ХайТех техника. Китайски марки за китайците. Аз лично предпочитам нещо марково за повече пари нищо че е сглобено в Китай.

Мда, Хуавей на 3-то място със 108 милиона продадени устройства. На първо Самсинг със 75,3 милиона, а на второ Епъл с 45,5 милиона. Нещо или математиката куца на журналиста писал статията или информацията вътре не е вярна. В двата случая това е една некачествено написана статия не носеща никаква смислена информация за читателите. :-)

Качеството на статиите тук непрекъснато се влошава, включително и по отношение правописа и граматиката. Когато напиша коментар в тази връзка, обикновено бива изтрит или въобще не се публикува - очаквам това да се случи и с този.

То пише за тримесечие, като Хуавей е с 33милиона. Май проблема с цифрите е в твоята глава.

"Що се отнася до пазара, Samsung остава лидер с продажби в размер на..." Никъде не е споменато, че е за тримесечие. В предишният абзац да, но тук започват НОВ абзац и информацията изглежда все едно е за годината. След като прочетох внимателно отново статията разбрах какво е искал да каже автора, но определено не го е казал както трябва, щом се налага втрои прочит.

Много добро клипче! Мерси Терзийски!

Клипчето направо ме зарибява за един P9 lite :-)