Коментари - Huawei изпреварва Apple в Европа | IT.dir.bg
назад

Huawei изпреварва Apple в Европа

Huawei изпревари Apple в Централна и Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Huawei изпреварва Apple в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много подобни новини започнахме да виждаме,че и награди. Ябълките май им мина сезона...... Изпратено от р10 :) страхотен телефон.

Те китайците в какво още не са изпреварили краварите

Изпреварил е дръжки. Скъп китайски боклук

Заглавието е много подвеждащо и изключително некоректно. Едно е Европа и друго ЦИЕ. Става въпрос само за част от Европа и то значително по-малката като дял от пазара на телефони. Аман от псевдо журналисти. Много непрофесионално. Мирише на поредния платен репортаж, каквато ние е журналистиката като цяло.

Факт. Тръгни в Германия, Франция, Великобритания, големите пазари, където се правят големите пари и търси с лупа Huawei... Източна Европа е съвсем друга работа. Естествено, че ще изпреварват. Епъл нямат дори магазини в България и Румъния. В Австрия има няколко на кръст... а за това колко средно дава един източноевропеец за телефон всички знаем.

sulio@mailinator.com

фраш е с Huawei в запад(нала) европа ама го продават брандиран с операторско лого затова не можеш да разбереш че Huawei

Също 7 и 7 плюс са вече на почти година. Скоро излиза айфон 8. Нека тогава видим кой ще бъде лидер отново! :)

Ами ще видим. Въпросът е какво ще направиш, ако отровната ябълка, която те зомбира, вземе че изгуби състезанието?! Имам един приятел - шеф на една от веригите за бяла и черна техника, който все ми реве, че BMW-то, което кара му излиза много скъпо (като покупна цена и поддръжка) и аз все го питам защо не го смени за Honda, Toyota, Nissan или Opel? А той - "Е какво ще кажат хората, ако ме видят с кола различна от BMW, Audi или Mercedes?". Е на това му се вика снобарщина, комплексарщина и първенющина. И много от "феновете" на недоразумението на болния мозък Джобс са такива - не им понася цената, но са готови да живеят в мизерия, за да парадират с ненужно скъпи телефони, таблети или лаптопи.

Ми какво да направи - ще захапе отровната абълка, че и ще вика ау колко вкусно докато отровата подейства...

За снобарията си прав, но за "болния мозък" не... Много неща тръгнаха от него - скрол на контактите, лесно писане на смс-и, мейл клиент, по-голям екран и тн.. Да, някои неща са лоши в името на печалбите - особено това с mp3-ките и тн, и аз затова спрях с Айфоните. Но Стив Джобс, при всички ако щеш и заемки и тн., си е модерна форма на откривател, и все някакво уважение заслужава.

Fake news. Средна цена на Епъл апарат - 1000 долара. Средна цена на Хуявей апарат - 300 долара. И Рено сигурно са продали повече бройки от Мерцедес, само че оборотът на Мерцедес е три пъти по-голям :)

Само че ти си от тия които плащат

Плащам, разбира се. Когато един продукт е добър, си плащам и го получавам. А вие комуноидните русофилситчни своклочи искате без пари. Е няма :) Хващай се на работа.

Не се гледа оборота,печалбата е фактора. Епъл печели повече понеже надценката им е голяма.

С Huawei P10 съм от 2 месеца. Не мога да изкажа нищо друго освен суперлативи за този телефон! Гладка работа, страхотна бързина, никакви проблеми! Камерата пък изобщо няма да коментирам.. Качеството на снимките е наистина изключително добро. Мисля, че не съм виждал телефон, който да прави по-добри снимки.

Аз също съм с П10 от два месеца и споделям напълно твоето мнение. Телефонът е перфектен и е наполовината на цената на Ифона...

Това е стара новина! Отпреди Apple да пуснат новата икона на апстор-а. След такава невиждана иновация за пореден път ще бетонират първото си място за поне 10 години напред!!!