Коментари - Huawei с нов изгоден телефон в Европа | IT.dir.bg
назад

Huawei с нов изгоден телефон в Европа

Huawei P Smart е новият изгоден телефон на китайската марка, който ще се продава в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Huawei с нов изгоден телефон в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

500лв?! Бааахахаххаха! За тези пари ще си взема iPhone 6s и то чисто нов, поне ще знам, че е телефон, а не жълтурка, която ме е срам да я кажа. Те пък как не си смениха името за Източна Европа, бре.."Какъв ти е телефона - ми Хуявей" - ти, кой ще псуваш бе! :))))

Това китайско подобие на телефон бих го купил за 160лв. не повече.

Предпочитаната марка на третия свят Най добрия телефон за панелни таласъми

Я, мейджъра станал спец...

Пореден на конвейра ментак бълван на тон а не на кило. Само след месец никой няма и да го помни.

На мен ми е по изгодно да не си го купя :)Мама ми дава по 3 лева на ден,и не мога да спестя.

Стига с тоя ХУЛЮЛЕЙ. Купете си истински телефони

Поредният китайски евтинджос... за половината от тези пари човек все още може да си вземе чисто нов SONY Xperia Z2, 3GB - марков отвсякъде и определено с по-добри батерия, камера и екран, както и с радио, видеоизход, OTG, че и влаго/прахоустойчив.

Само дето който си купи СОНИ не повтаря, това са най-скапаните телефони на пазара. Аз също съм от опарените.

Eто това дърпа обществения продукт надолу. 500 лв. на вятъра. Ако ще 168 ядрен процесор да инсталират, като няма съответния софтуер и приложения, които да го направят ефективен и печеливша инвестиция, това си остава един прост мобилен телефон. Нито компютър с компютрите, нито камера с камерите. Българина докато не започне да мисли с мозъка си, а не да се лашка от рекламите, все ще е зле.

Софтуер има колкото щеш. Дори и камерите успяват да ги докарат като на фотоапарат-сапунерка. Обаче от ограничението на 5-6" дисплей няма как да избягат, а това прави цялата изчислителна мощ ненужна. Но пък не е лошо да я имаш дори и да ти потрябва веднъж в годината.

виж тука хич не си прав има предостатъчно действително ползотворни неща за които можеш да ползваш телефона си. не ти е виновен инструмента, че ти не го ползваш пълноценно

добре че ми казахте, аз като програмист имам други представи за ефективен софтуер. Ефективния софтуер печели пари, а това нещо за нищо не става освен да говориш.

Е то Андройд ако няма приложения кой да има?? Осведоми се малко преди да ръсиш глупости.

Ами никой не ви кара да купувате -2000+ за айфон който държи не повече от 36 ч като нов

Изгоден - за търговците.

начална цена в Индия 10999 рупии - около 143 евро начална цена в Китай 1447 юана - около 184 евро начална цена в Европа - 249 евро няма лошо

Истината се отдалечава от теб. Не печелят от разликата търговците. На търговците им оставят последните 10-15 процента. Печелят КОРПОРАЦИИТЕ. Запомнете го. Ако пазарът го позволява парите отиват в КОРПОРАЦИИТЕ. Те са трудните за издържане, те имат акционери, които искат повече и повече всяка година. Където могат КОРПОРАЦИИТЕ ще поискат максималната възможна цена. Пример APPLE.

500 кинта за такъв китайски ментак-не давам!

Купи си индийски ментак за толкоз кинти. Може и за повече.

Както е писано в тази форум от някой:"Арм боклуци за балъци" не купувам.Имам нокия на 15г.,която ми върши идеална работа,за това,за което е предназначена.Комютъра ми вече е друга класа.

В България със сигурност ще стартира поне от 700 лв.

БРЦК

Чети Пако - 500лв. Ама с тая цена няма шанс щото шаомито дето го предлагат в мтел е по-евтино и в същия клас. Дали е по-добро е лична преценка, но като марка винаги бих избрал шаоми пред хуйвей.