Коментари - Колко ще струват новите Huawei Honor | IT.dir.bg
назад

Колко ще струват новите Huawei Honor

Новите модели в серията Honor вече получиха своята премиера в Китай и е време и за тяхното представяне в Европа. Вече знаем цената на Honor 7X и Honor View 10.

Обратно в новината

Коментари - Колко ще струват новите Huawei Honor | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"honor" значи чест. Значи този телефон се казва "честен хОй", така ли :)

китайски шитни за балъци

Хуйвей се осраха с реклами и платени статии! Нищо особено като телефони - среден клас. Никога не бих дал пари за телефон с този бранд!

В голямо заблуьдение си, аз си взех преди година Хоно8 и мога да ти кажа яе е страхотен,бърз с процесор Кирин 950. Както и да е сигорен съм че скоро ще си вземеш от тази марка, те дишат във врата на Аппле и самсунг.

Китайците и те поскъпнали, а? Еми да не се оплаквате после, че търговията не върви.

Тия дни купих един P9 lite за 350 лева, доста приличен е и цената ми се вижда разумна. Е още 50 лева за 64G sd-карта трябваше да дам де, вътре има 16G flash само което наполовина идва изядено от андроида... (! не знам колцина могат да проумеят колко безнадеждно звучи това, гигабайтове фърмуер, може би никой тук, много прилича на употреба на ТИР за превозване на един лешник). И да, 1080p дисплеят се вижда напълно с поне +3 диоптра, за да се вижда както човек вижда нормален монитор с +1.5 (както съм аз) трябват +5. А те продължават да вдигат разделителната способност.... Историята с мегапикселите в миниатюрни сензори на камерите се повтаря.

Това, че са резервирани 8G не означава, че ползва толкова. Отделно, Oreo има второ копие, ако нещо се омаже при update да не убиеш телефона, както и update-а да минава в background, без да се налага да рестартираш и да стоиш без телефон докато тече update-а.

ARM боклуци за балъци.

Я гледай съседната новина за Уиндоус на ARM лаптопи, преди да повториш отново глупостта.

А бе че ARM е боклучава архитектура е, ама x86 е още по-боклучава та... Закопаха само за непублична уотреба power architecture, де да видим докога ще може човек въобще да купува що-годе актуален силиций с нея (power е с голяма преднина най-свястната архитектура създавана от човек).

Тетриса ще върви ли добре :):):)