Коментари - Huawei представи смартфона на годината | IT.dir.bg
назад

Huawei представи смартфона на годината

Флагманът на Huawei не само изглежда добре, но и внася редица иновации, като спечиален чип за изкуствен интелект.

Обратно в новината

Коментари - Huawei представи смартфона на годината | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква е тая мания по водоустойви телефони, че постоянно ни го набиват? Значи тия като мене, които са свикнали да си съхраняват джиесема не на 1 метър под водата, а на метър и двайсет, кво прайм??

"...доста стилен дизайн"- че те всички са еднакви- правоъгълни. А отношение 18:9=22:11 или, просто и ясно- 2:1. " По- голям отвор за по- добър вкус!". Същите простотии, на които много вярват, се пишат и за телефоните.

аз пък си имам вече 2 години хуавеи хонор 7 и съм си доволен.вурши ми чудесна работа,плащам си сметките,буквам си самолетни билети,музичка,снимки.какво му трябва на един пенсионер?а тук разбирачите-това било,онова било,процесора нам къв си.комплексари!!! и прави страхотни снимки

Абе дедо, каква е тая твойта пенсия, че и за самолетни билети стига? Май ти е височка, а? М?

по добре за билети да ги дава отколкото през терасата...

Цената не е коментирам. ТелефонЪТ е красив, приятен, но все пак това е телефон. След 2 години 3 камери ли ще сложат, баси .. всички телефони изглеждат еднакво поне спряха да се съдят за това.

вече има телефони с 3 камери 1 отпред - 2 отзад; 2 камери + софт = 3D или пак 2 камери + софт = супер реaлистични снимки все едно че е 1 с 40MP - (не същтествуват още такива ) AGM X1 = 250 евра при али ;)))

Не е лош но за тази цена ще е трудно да пробие. Доближава се до самсунг и епъл прекалено много, а дори lg имат проблеми да си продават телефоните толкова скъпо. С цените и на новия пиксел определено ще е трудно, все пак huawei не предлагат най-добрите технологии на пазара във флагмана си.

Стъкленият 3Д гръб много ме притеснява. Подмяната му ще струва повече от дисплея

Доколкото знам платените PR материали се отбелязват със специален знак... Тази "статия" е абсолютен майтап. Къде са тестовете за производителност на чипа, някакви данни, а не преписаните алабализми на маркетинг отдела на Huawei. Ако дадете данни ще видите, че всички дишат прахта на чиповете на Appe и така ще бъде поне още 5-10 години...

Лазаре, стани.... и си ходи.

Qualcomm в момента вади Snapdragon 845, който на тестовете е по-добър от А9

Е и кво от това?!

А9 е много стар. В сегашните телефони е А11. Но се радвам, че най-новия процесор на хуйвей е достигнал и даже заминал по производителност две поколения по-стария процесор на епъл. След няколко години китайците вероятно ще стигнат и сегашния А11.

Метална рамка, съчетана с безрамкова философия???

Философията си е философия, но рамката си е рамка! Нали от съчетанието на философията и рамката се беше родил "социализЪмът"! Че и "комунизЪмът" ...

"телефон на годината", "премиум клас", опааа:)) Ало, драскачите от dir.bg, слагайте знак за платена реклама на боклуците, произведени и изкопирани в Жълтуландия, ок? Може ли на Хуявей с процесор Кирин(wtf!?!) да е премиум клас бе, тройкаджии провинциални?! Хахахах!

За тия пари по-добре да изчакам Note 8 май

По-добре изчакай Note 14!!!

Този поне е изцяло оригинален китайски, а не сбирщина от Индия, Пакистан, Индонезия и още някой и друг гараж, както го събират вАйфоня.

За пояснение на дрънкащите-Huawey е китайски, но е важно да се знае, че все пак, разработчиците са в Силиконовата долина, в Санта Клара и са в абсолютно съседство с NVIDIA. Относно Apple, си личи, че дрънкащите или изобщо не знаят какво е да си най-високо оценената компания в света, кое, как и къде се прави, или си разказват смешки.

Браво! Най-после един умник! Аз от кога разправям, че долината е "Силиконова", а не "Силициева" ...

Парцалюго, туй че офисите ви са в съседство с този на Рокфелер не означава, че той не е банкер, а ти не си чистач на клозети, даже и да са на Уолстриит. А вАйфоня е най-ценена на борсата, щот дава най-много кинти краднати от балъци, любимата ти компанийка само краде чуждите творения и нищо повече! Найбий си го в тиквата и не ми разправяй простоии. Капий?

ARM боклуци за балъци.

Уж щяха платените реклами да бъдат маркирани...

Cheeseus

"... водоустойчив, като степента му на издръжливост е IP67". Не, степента му на водоустойчивост не е IP67. Този код показва съчетание от защита срещу проникване на прах -- първата цифра -- и защита срещу проникването на вода -- втората цифра. Тоест цифрата "6" обозначава нивото на защита от прах, а цифрата "7" -- от вода. Не е ли добре редактор, предвид че настоява да се занимава с технически текстове, поне малко да се образова в терминологията?

Телефончето издържало 30 мин. на 1 метър под вода. А издържа ли 1 мин. на 30 метра?

Що , ти на 30 метра под водата ли ще говориш по телефона, или ще снимаш, или...?

Ако този телефон е на годината аз мисля да остана с миналогодишния!

до коментар 1. китаи са 100 пред нас, затова ли ги мразиш? няма да ти помогне

И на всичките му екстри прочиташ само изречението произведено в китайска народна република и повръщаш за облекчение.

ти във вас явно си с технологии от 70 години на 20-ти век, за да не повръщаш..