Коментари - Huawei представи Mate 9 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Huawei представи Mate 9 (снимки)

Huawei представи официално фаблета Mate 9 и ни изненада с втора негова версия, която освен логото на Leica носи и името на друга германска компания – Porsche.

Обратно в новината

Коментари - Huawei представи Mate 9 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От такива марки с нецензурни имена-далеч.

далеч не знаеш че е световна марка. Процесорът му дори е по-добър от този на i7

СВЕТОВНА!?

Хайде стига висяла тази новина за някакви си измислени и боклучави китайски марки. Дайте нещо свежо и истинско!

1400 евро за Хуявей!!!!! Какво доживяхме, последен модел iPhone да струва наполовина на китайска пръчка с неприлично име!!!

Чете се УАУЕЙ

Да сравняваш мате серията на хуявей с йфоне е смешно хувей печели по всички показатели и за ваше учудване цената му винаги е била близка до тази на айфона.Ама който разбира знае какво да си купи.

Аз съм с п7 от две години и нещо и нямам никакви проблеми.нито грее нито нищо какво ревете незнам.Няма много актуализации още съм с 4.4.2 но това не ми пречи.

Да си го купувам ли ? Сега съм със Самсунг Ноте 4, преди това с Ноте 2 и двата в началото супер, след точно 6 месеца (гаранцията на батерията) и двете батерии умряха, хайде нови. След година и нещо стават бавни, забиват въпреки ресета. А това Мейт с двете сим карти ми харесва, май ще трябва да лепя едната за сд картата, защото не може 2 сима и сд карта.

не се набутвай , от две години съм с ios, не ща и да чуя за бъгави андроиди

вземай го, имам p8 лайт и е страхотен

Купувай смело имал сам и ноте батерията на хуавей държи с 40 50 процента повече за 2 години не е мръднал а за самсунзите задължително си взимах зеро лимон батерии от амазон оргиналните им са боклуци.Да знаеш обаче че дисплейте на Самсунг са малко по добри ако това има значение за теб.В всичко друго форм фактор удобство липса на греене и т н хувей печели

Купувай смело имал сам и ноте батерията на хуавей държи с 40 50 процента повече за 2 години не е мръднал а за самсунзите задължително си взимах зеро лимон батерии от амазон оргиналните им са боклуци.Да знаеш обаче че дисплейте на Самсунг са малко по добри ако това има значение за теб.В всичко друго форм фактор удобство липса на греене и т н хувей печели.не знам дали ще стане моят е с 32 ГБ памет новият сигурно е с двойно повече.Всичко качваш и сваляш на флашка защо ти е повече памет.

Вече трета година кретам с последния произведен в САЩ смартфон. Всичко вътре е китайско. Супер си е телефончето, но удъртя.

Я па ке си купим читайски

Ползвам P8Lite. Много доволен. Само капсулованата батерия му е недостатък, но вече така ги правят повечето.

и аз имам p8 лайт и е доста добър, направо неочаквах

Над 15 години бях със Сони.От Август съм с Хуъуей П9.Много съм доволен.Чудесен телефон.

И аз съм с п9, функциите и удобствата му смазват всякакви недоклатени айфонченца. Мога само да си представя какво още са подобрили в този мейт9

Още един член на клуба - Голям, скъп и експлозивен!

Поредният дето не може да си позволи да си купи телефон с повечко екстри. И като излезеш на кафе сигурно си криеш телефона защото те е срам да го покажеш нали?

Моят телефон e червен Limited Edition, а не китайска шир-потреба... ;)))))))

Явно само такива комплексари като теб свалят мацките с тамагочето си защото в кухата лейка няма нищо.....като спреш да ползваш памперса може и да ти светне лампата колко тъп си бил

Не съм впречатлен, защо ли? Ами защото: ТОВА Е ПОРЕДНИЯ КИТАЙСКИ МЕНТАК! Вън китайските ментета от ЕС. Да си ги продават в Азия. Клоуни.

Дай да видим твоя телефон къде е произведен.

Правиш ли разлика в термините: произведен и сглобен? Знаеш ли какво означава произведен? Коя компания го е проектирала и създала? Това е важно, а не къде е сглобен!

Ако знаеш само как се излагаш, ще се самоубиеш. Huawei правят страхотни телефони. Прочети с кои фирми си партнират при проектирането на телефоните и може да ти дойде акъла в главата.

Няма как да му дойде. При такива като него акъл не идва...

Добре аз с мойта малка заплата как мога да си позволя такъв телефон?

Ти с твоята заплатка, можеш ли да си купиш Порше Кайен? Не? Е тези телефони не са за теб.

Това не е наш проблем. Има Нокии за 50 лева, има и телефони за 30 000 евро. Всеки ползва каквото му трябва и каквото може да си позволи.

Че тия по-скъпи от Айфон и Самсенг бе!!!!!

Еми по скъпи са да, не са за всеки които и представа си няма от добри телефони. Аз още си ползвам mate 7, и мога да ти кажа че е най добрия телефон които съм ползвал някога. Пикая и на айфони и на самсунзи. Така като някой напише че бил скъп, еми да но пък е по качествен от айфона

всички китайски ментета са еднакви сина ми си купи такова и след 2 седмици ,взе да греее и престана да работи !!китайски ментета,евтини и ненадежни!!!пък вие си приказвайте.............